Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Yalnız bu adam sağlam kaynak sanırım.Biosundaki Paylaştığı gazete mi websitesi mi neyse 10 milyon takipçisi var.Onun gazetecisi diye geçiyor.Offf harbiden bilktim. 1. e az kaldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız bu adam sağlam kaynak sanırım.Biosundaki Paylaştığı gazete mi websitesi mi neyse 10 milyon takipçisi var.Onun gazetecisi diye geçiyor.Offf harbiden bilktim. 1. e az kaldi
Leipzig dediğin takım Bayern Münih Dortmundla kapışıyor ki kadrosu onlara yakın bile değil Sorloth dediğin adamın kariyeri belli , diagnede Sorloth kadar gol attı buradaOnlarin dusmesi diagne ile ilgili degil kadrolari les. Sorhoth burada kraldi leipzigte karoya giremiyor oyleyse
Ilk defa kulüp bitti Oyuncu yan ciziyor. Zamalek bile ikna etme derdindeOyuncuyla anlaşmadan kulüple tüm ödeme planlarını vs her şeyi görüşmüş olamayız ya. Çok saçma.
Ben de onu diyorum diagne gomuldugu kadar oyuncu degil. En cok gol atan yabanci futbolcu sans degilLeipzig dediğin takım Bayern Münih Dortmundla kapışıyor ki kadrosu onlara yakın bile değil Sorloth dediğin adamın kariyeri belli , diagnede Sorloth kadar gol attı burada
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu da bi öyle bi böyle diyo amaYalnız bu adam sağlam kaynak sanırım.Biosundaki Paylaştığı gazete mi websitesi mi neyse 10 milyon takipçisi var.Onun gazetecisi diye geçiyor.