Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olay doğru mu ?Hoca bugün geç kaldı diye takımdan kovup kadro dışı bıraktı ya onu protesto ediyor alkışla
Reis zaten adamın kendi haberinde de var o.Zamalek st.ettiene vermiyor mohammedi hatta görüşmeleri kesmiş st ettienle.Biz anlaşmışız zamalekle.Ancak oyuncu gelmek istemiyormuş.Başka takım bulacağız avrupadan demiş oyuncu gazeteci öyle diyor.Bu haberi veren adamin 10 milyonluk sitesi 1 saat once Fransizlara satmayacagiz haberini girmis.
Aptal ettiler iyice be
Lan Mohammed tam kufur edecegim isimden yirtiyorsunReis zaten adamın kendi haberinde de var o.Zamalek st.ettiene vermiyor mohammedi hatta görüşmeleri kesmiş st ettienle.Biz anlaşmışız zamalekle.Ancak oyuncu gelmek istemiyormuş.Başka takım bulacağız avrupadan demiş oyuncu gazeteci öyle diyor.
salih baksetas gelio hazırlnalım
yok kardeşim beğenmiyorum ben diagneyi , sezon başından beri oynasaydi 3 gol 4 asist yapsaydı ama Elmander gibi oynasaydi benim için 30 gole bedel olurdu ve begenirdim o zamanSezon basindan beri oynasa 15.golu zaten vardi gecen sene sorloth totalde kac atti ki diagne ilk yarida 20 atsin istiyoruz
Trolldama diyebilr miyiz ?Ekli dosyayı görüntüle 110378
ben baktim aimdi. Boss yazmis malca xd
Antrenman yokmuş bugünOlay doğru mu ?
Yav başlarım rıdvana adamı iyice ilah yaptılar. Bi sözüyle herkes dediğini yapacak he olduRıdvan araya girdi deniyor irfan için gökseli falan aramış ne söyleyebilir nasıl engelleyebilirki