Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 milyon bişi ifade etmez renktaşlar

Bu haberi veren adamin 10 milyonluk sitesi 1 saat once Fransizlara satmayacagiz haberini girmis.

Aptal ettiler iyice be
Reis zaten adamın kendi haberinde de var o.Zamalek st.ettiene vermiyor mohammedi hatta görüşmeleri kesmiş st ettienle.Biz anlaşmışız zamalekle.Ancak oyuncu gelmek istemiyormuş.Başka takım bulacağız avrupadan demiş oyuncu gazeteci öyle diyor.

Onu takip eden muhabir De kiralık gelecek dedi. Neyse 5 gün sonra göreceğiz

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6995C2A3-BC1E-4461-9537-4B5500AF471F.webp

ben baktim aimdi. Boss yazmis malca xd

Reis zaten adamın kendi haberinde de var o.Zamalek st.ettiene vermiyor mohammedi hatta görüşmeleri kesmiş st ettienle.Biz anlaşmışız zamalekle.Ancak oyuncu gelmek istemiyormuş.Başka takım bulacağız avrupadan demiş oyuncu gazeteci öyle diyor.
Lan Mohammed tam kufur edecegim isimden yirtiyorsun

Benim anladığım St.etienne mohamedi kafalamis. Diren biz seni sorunu çözüp alacaz demişler. Düşündüğüm gibiyse bir bardak su içmek gerekebilir. Zamalek her ne kadar Fransa'ya satmiyacaz dese de işin icine siyaset girerse, şu an Fransa ile Mısır müttefik ,biz ile ise papazlar.

bu takımda drogba,jardel gibi adamlar forvet oynadı ne hallere düştü koskoca camia.Ne idüğü belirsiz bir Mısırlı velet için nöbet bekleten bu yönetim istifa etmeli derhal.Özbek bile bunlardan iyiydi.

Alex teixera benfica işi yatmış.Aston villa görüşüyor diyorlar.Araya girip alsak süper olur.

Rıdvan araya girdi deniyor irfan için gökseli falan aramış ne söyleyebilir nasıl engelleyebilirki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt