Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gol mu?

Muhammed to Galatasaray yazmis 140k takipci var

Mustafa Muhammad to Galatasaray, as we said, thank God

Bu ne kardeşim her yerde arapça yazısı görüyorum bu gidişle سوف أتحدث هكذا أيضا

Screenshot_20210127-042646_Twitter.jpg

Bu sefer oldu galiba taraftarlar baskana sovuyor fv yokken muhammedi sattiklari icin

Screenshot_20210127-042953_Twitter.webp

Zamalekli ahmed mustafaya kac kurtar kendini gibi bisey demis sanirim.

Ya atma şu oku işte.
Heyecandan uyuyamıyorum arkadaş ya her şey nasıl bu kadar olumlu gidebilir anlam veremiyorum genelde her şey bizim için ters gittiği için irfanla başladık gedson fernandezler mostafa olmayacak dendi bir anda ibre bize döndü açıkçası heyecanlıyım ya.

Yedlin-Mohamed-İrfan yada Gedson ( ikiside şuan bakıldığında zor transferler birini alırsak öpüp başımıza koyalım) bu 3 transfer ve Onyekuru bizi çok rahat şampiyonluğa götürür hakem kararlarına kalmadan kendi oyunumuzu oynayarak çok rahat şampiyon oluruz eğer bu üç hamle de yapılırsa

Yedlin-Mohamed-İrfan yada Gedson ( ikiside şuan bakıldığında zor transferler birini alırsak öpüp başımıza koyalım) bu 3 transfer ve Onyekuru bizi çok rahat şampiyonluğa götürür hakem kararlarına kalmadan kendi oyunumuzu oynayarak çok rahat şampiyon oluruz eğer bu üç hamle de yapılırsa
Çok rahat şampiyonluğa götürecek hamle ne? Onyekuru 6 aydır top oynamıyor. Mohamed ne kadar verim alacağın tam belli değil. Yedlin de yarım sezondur top oynamıyor. Olursa sadece irfandan direk verim alabileceğin garanti gibi.
O kadar kolay değil bu işler. Kaldı ki 5 puan da gerideyiz.

Gedson'u alabileceğimizi sanmıyorum ama gerçekten olacaksa da İrfan olmamış demektir.

1611713019546.png

@Ata Şahin Yedlin üst düzey bir bek değil zaten ama yarım sezon oynamıyor gibi bir şey de yok. Adam daha geçen ayın sonunda, 8 gün içinde üst üste M.City-Liverpool-Leicester maçları oynamış ve ortalama 86 dakika sahada kalmış.

Çok rahat şampiyonluğa götürecek hamle ne? Onyekuru 6 aydır top oynamıyor. Mohamed ne kadar verim alacağın tam belli değil. Yedlin de yarım sezondur top oynamıyor. Olursa sadece irfandan direk verim alabileceğin garanti gibi.
O kadar kolay değil bu işler. Kaldı ki 5 puan da gerideyiz.
Irfan'da 1 ay sakat zaten. Şampiyon olmayız ama ligin son haftalarına doğru güzel futbol izleyebiliriz. Düşük ihtimal de olsa belki ikinci bitirebiliriz ama üçüncülük kısmen garanti olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt