Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi ereğli bu?bizim ereglide bir tane sokak dürümcü vardi
adam efsane yapiyordu yav dürümü
mekanin ic dizayni falan da cok hostu böyle retro
geceleri bile acik oluyordu
simdi arabaya atlayip giderdim türkiyede olsaydim
Zonguldak Ereğli mi.bizim ereglide bir tane sokak dürümcü vardi
adam efsane yapiyordu yav dürümü
mekanin ic dizayni falan da cok hostu böyle retro
geceleri bile acik oluyordu
simdi arabaya atlayip giderdim türkiyede olsaydim
Renktaş seni bayağı umutlu ve mutlu gördüm. Allah bozmasın.Heyecandan uyuyamıyorum arkadaş ya her şey nasıl bu kadar olumlu gidebilir anlam veremiyorum genelde her şey bizim için ters gittiği için irfanla başladık gedson fernandezler mostafa olmayacak dendi bir anda ibre bize döndü açıkçası heyecanlıyım ya.
Ya rakibin de 2 yıldır adam gibi, 10 aydır da fiilen top oynamamış Mesut'u getiriyor baktığın zaman.Çok rahat şampiyonluğa götürecek hamle ne? Onyekuru 6 aydır top oynamıyor. Mohamed ne kadar verim alacağın tam belli değil. Yedlin de yarım sezondur top oynamıyor. Olursa sadece irfandan direk verim alabileceğin garanti gibi.
O kadar kolay değil bu işler. Kaldı ki 5 puan da gerideyiz.
Amin cümlemizin inşallah.Renktaş seni bayağı umutlu ve mutlu gördüm. Allah bozmasın.
O kazma zaten bizde.Feghouli'nin yerine de Trezeguet gelse, forvete kazma diksek 30 gol atar
Duruma göre değişir. Carole geldiğinde o sezonu Fransa 2.liginde geçirmişti. İyi miydi? Belirsiz. Fransa 2.ligini izleyen çok kulüp var bize düşenler biraz "ya tutarsa" işi olduğu için net bişey söylemek çok zor.FRANSA 2. liginden oyuncu alsak nasıl olur sizce?
bizim ligden aşağıda mıdır kalitesi?
anadoludan 5-6 m eurolara oyuncu almaktansa buradan 1-2 m eurolara sözleşmesinin son senesindeki topçuları alabiliriz. atıyorum burada 20 gol atan forvet süperligde 20 gol atan forvetten kötü değildir kanımca...