Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın yarısı bu adamın oyuncularından oluşuyor. Gündemdeki isimler patlarsa ki patlaması muhtemel, son gün yine bu adama gideceklerdir. Nakamba ismi yine dolaşıyor sosyal medyada.

Nakamba keşke gelse.

Belhanda, Etebo dışında kim varki? Kılınç'ı Avrupa'ya satalım diye biz önerdik D'avila ile çalışmasını.

Nakamba keşke gelse.

Belhanda, Etebo dışında kim varki? Kılınç'ı Avrupa'ya satalım diye biz önerdik D'avila ile çalışmasını.
Onyekuru da bunda. Tamam Onyekuru bizi çok istiyor iyi oyuncu vs menajeri hesaba katmayalım ama Ozornwafor da bunun. Son gün birini daha getirse 6.oyuncu olacak

Cüzi miktara arapça kursu verilir. Burdan güzel ekmek çıkacak gibi

Onyekuru da bunda. Tamam Onyekuru bizi çok istiyor iyi oyuncu vs menajeri hesaba katmayalım ama Ozornwafor da bunun. Son gün birini daha getirse 6.oyuncu olacak
Ozornu salla

O Garry transferinin diyetiydi.

D'avila'yı kulübe sokan Dursun zaten ve herif genelde aynı kulüplerle çalışıyor. Ağırlıklı olarak Stoke ve bizle iş yapmış.

4 gün kalmış daha kimse gelmez bence, apo cuma maçtan sonra konuşur transferi kapttık der.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konuşması için galibiyet şart sonrada başlar son saate kadar tüm yönetim,hocamız ve teknik heyet çalışacağız size yemin ederim iki gündür uyumadım der Galatasaray'ın sokağa atacak parası yok der ve son gün Malatya'ya bize 3 milyona Yusuf'u saplar ...

Ozornu salla

O Garry transferinin diyetiydi.

D'avila'yı kulübe sokan Dursun zaten ve herif genelde aynı kulüplerle çalışıyor. Ağırlıklı olarak Stoke ve bizle iş yapmış.
Benim derdim iyi oyuncu kötü oyuncu değil. Her transferde bu adama balya balya komisyon veriyorlar. Hatta bu adamı başka oyuncuların transferinde de görevlendirmeye çalıştılar. Buna sinir oluyorum.

8dec2d01f8857aec5106c7636ab66060983792.jpg

iŞ YAPARMI BU KADRO

Benim derdim iyi oyuncu kötü oyuncu değil. Her transferde bu adama balya balya komisyon veriyorlar. Hatta bu adamı başka oyuncuların transferinde de görevlendirmeye çalıştılar. Buna sinir oluyorum.
Bu olay tek bizde yok herkeste var. Oyuncu satarken muhtaçsın hatta.

Fener de hep aynı şirketle çalışıyor mesela.

Menajerler düzenli iş yaptıkları takımlara götürüyor oyuncularını.

Bu olay tek bizde yok herkeste var. Oyuncu satarken muhtaçsın hatta.

Fener de hep aynı şirketle çalışıyor mesela.

Menajerler düzenli iş yaptıkları takımlara götürüyor oyuncularını.
Peki neden bu adam admirim? Menajer mi kalmadı dünyada, işinde çok mu iyi? Muslera'nın menajeri ile niye çalışmıyorlar ne bilim Luyi'nin Marcao'nun menajerlerini de duyalım

Peki neden bu adam admirim? Menajer mi kalmadı dünyada, işinde çok mu iyi? Muslera'nın menajeri ile niye çalışmıyorlar ne bilim Luyi'nin Marcao'nun menajerlerini de duyalım
Diğerlerinin ağı yeterince geniş değil bence.

Bu herif hem Arap yarımadası hem de Fransa, İngiltere'de iş yapıyor. Yahudi kökeni de var belli.

Son dönemde yükselen bir trendi de var Osimhen satışını yaptırdı.

Galatasaray, uzun zamandır markaja aldığı Mostafa Mohamed'in kulübü ile anlaşmaya vardı. Mısırlı oyuncu Perşembe günü İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak.

@skorermilliyet

stoper alacağımızı sanmıyorum Diagne gönderilir Luyindama sezon sonu satılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt