Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
On loan nedir yaw bari zorunlu satin alma opsiyonu olsun, takimin en cok gol atan oyuncusu on loan verilir mi

burda paylasınca ne kolpacılığım kalıyor ne yalancılığım twiterda 14.58 de dün seri hayırlı olsun diyen benim 2 saat sonra italyan basınında yazılanlar konusuluyor alı naci yazmıs seten yazmıs daha sonra diye burada paylasıyor .okan kocuku 1 hafta önce basında çıkmadan alper altun mod ben söyledim özelden cumartesi twitterda yazdım dün sabah bonservizsiz alacağımızı girdim benden 8 saat sonra ali naci küçük twitti giriyor eee bana tebrik yok roman yaremcuk 2 gece önce yazanda benim bugün basında fernando mesa takası yalan mesayı almıycaz diyende benim yusuf erdoğanı almıycaz kasımpasaya gidecek diyende benim nerde tebrik tebriği gectim kolpacı deyip dalga geçmeler ondan artık burada paylasım yapmam.

Diagne ve Babeli yok pahasına gönderip şampiyonluğu sattılar geçen sene, yine aynısı olacak bakın görün.

Cagneyi araba kiralar gibi her sene kiralarsak bakımları bize ait anca çıkıyor maliyeti.

Lyall Thomas güvenilir muhabirmis

ho

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt