Gökhan Bilgin
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 2.507
- 1.073
- 1.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sendeki duyumlar daha iyiymiş ama benim kaynaklar para yok diyorHalil Dervişoğlu
Henry Onyekuru
İrfan Can Kahveci
Mostafa Mohamed
Kaan Ayhan
Nicolai Jörgensen![]()
Nerde link ve küfür edicemBir gazeteci Zamalek kulubu Mostafa icin Galatasaray’dan gelen teklifi kabul etmedi diyor.
En azından herkesin izlediği bir ligte oynayacak. Destekleyelim inşallah bir şeyler yapar orda işimize yararNese satamasak bile en azından premier lig havası solusun. Anca öyle indirir havasını zaten. Kendini ibra balotelli gibi bişi sanıyor zaten![]()
Luyindama kalıyor sene sonu satılması düşünülüyorLuyindama mı satılıyor acaba hiç haber çıkmıyor ama irfan için 6 milyona çıkıyorsak ve ferro haberleri de varken ihtimal fazla gibi
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Raporlar: Mustafa Muhammed yarın Türkiye'ye gidiyor
burda paylasınca ne kolpacılığım kalıyor ne yalancılığım twiterda 14.58 de dün seri hayırlı olsun diyen benim 2 saat sonra italyan basınında yazılanlar konusuluyor alı naci yazmıs seten yazmıs daha sonra diye burada paylasıyor .okan kocuku 1 hafta önce basında çıkmadan alper altun mod ben söyledim özelden cumartesi twitterda yazdım dün sabah bonservizsiz alacağımızı girdim benden 8 saat sonra ali naci küçük twitti giriyor eee bana tebrik yok roman yaremcuk 2 gece önce yazanda benim bugün basında fernando mesa takası yalan mesayı almıycaz diyende benim yusuf erdoğanı almıycaz kasımpasaya gidecek diyende benim nerde tebrik tebriği gectim kolpacı deyip dalga geçmeler ondan artık burada paylasım yapmam.
Aldığım kararı açıklıyorum.. Bundan böyle Gs'ın futbolcusuna, hocasına, eski ve şu anki yöneticilerine hakaret edenleri, Gs markasına zarar verenleri engelleyeceğim
Sen GS markasına zarar verdin
Ekli dosyayı görüntüle 110427
buyur rdaştwiter adresini ver aslan
Gereksiz umutluyum ya. Düşünsene berbat bir takımda oynayacak. Gol atamayan bir takım. 2-3 gol atsa oranın kahramanı olurSatin alma opsiyonu eklenmis ama hayatta kullanmazlar Diagne'ye yakindan gordukten sonra![]()