Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir gazeteci Zamalek kulubu Mostafa icin Galatasaray’dan gelen teklifi kabul etmedi diyor.

Aynı şey bir daha olmaz forvette bu gün yarın kapa bildirilir herhalde.

diagne gittiyse bize de mohammed hayırlı olsun demek düşer. taraftar bu oyuncuya çok yükseldi umarım hayal kırıklığı yaşamayız sonuçta 3 tane maçını 90 dk izleyen yoktur ama terim istediyse uzun zamandır takip ediliyordur herhalde

WEST BROM AGREE DEAL FOR DIAGNE

West Brom
have agreed a deal with Galatasaray to sign Mbaye Diagne. The striker is set to join on an initial loan with an option to buy.
Albion have now been given permission to speak with the Senegal international. The club are currently making arrangements to fly him into the UK as soon as possible.

Sky Sports News exclusively revealed West Brom’s interest in Diagne on January 15.

3-5 günlük bir zaman dilimi kalmış, hala hareket olacak deniyor. Bu yönetim cidden kendilerine edilen her türlü lafı hak ediyor.

burda paylasınca ne kolpacılığım kalıyor ne yalancılığım twiterda 14.58 de dün seri hayırlı olsun diyen benim 2 saat sonra italyan basınında yazılanlar konusuluyor alı naci yazmıs seten yazmıs daha sonra diye burada paylasıyor .okan kocuku 1 hafta önce basında çıkmadan alper altun mod ben söyledim özelden cumartesi twitterda yazdım dün sabah bonservizsiz alacağımızı girdim benden 8 saat sonra ali naci küçük twitti giriyor eee bana tebrik yok roman yaremcuk 2 gece önce yazanda benim bugün basında fernando mesa takası yalan mesayı almıycaz diyende benim yusuf erdoğanı almıycaz kasımpasaya gidecek diyende benim nerde tebrik tebriği gectim kolpacı deyip dalga geçmeler ondan artık burada paylasım yapmam.

twiter adresini ver aslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt