Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.609
- 4.878
Antalya dogumlu ama trabzon surmeneliymis. Gecen ogrendim bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşuna demiyoruz kardeşim Galatasaray'la uğraşanın çocuğu olmaz diye sıra KOÇlarda.bütün markalarını boykot edip alternatif markalara yönelin.
Su donemden tek bekletim İrfan Fenere gitmesinBu defa oyle olacagini dusunmuyorum, herhalde Terim ayni hatayi yapacak degil. Ilk once biriyle anlasmadan elindeki tek golcuyu gondermezler.

Diagne’nin paylasimlarina bakarsak salonda calismis. Gidiyor.
Diagne’nin paylasimlarina bakarsak salonda calismis. Gidiyor.
@Mehmet Mehmetoglu
Diger trabzon kokenli topcularimiz
Oğulcan ( Maçka ) - Kerem ( Kocaeli doğumlu aslen Trabzon ) - Ali Yavuz Kol ( Sürmene )
Halil dervisoglu akcabat
@Mehmet Mehmetoglu
Diger trabzon kokenli topcularimiz
Oğulcan ( Maçka )
-Kerem ( Kocaeli doğumlu aslen Trabzon ) -Ali Yavuz Kol ( Sürmene )
Halil dervisoglu akcabat
Ben de bizimle ilgisi olmadığını düşünüyodum fakat geçen hafta salı günü 8. olmuştu, dün o oranın baya altında kalmış ve ilk 10 a girememiş.Ama dediğiniz gibi her hafta aynı oranları elde eden Kırmızı Oda dizisinde belli olur esas.Çaktırma ama biz ile ilgisi yok. Survivor zaten ömrünü tamamlamış bir programdi. 2019 da daha düşük bir reyting alıyordu. Geçen yıl diziler olmadığı ve herkes evde olduğu icin rekor kırıyordu. Bugün ve cuma Survivor yok. Reyting de yükselecek. Cuma kırmızı oda var. 1. Olacak reytingde hatta.
Turkiyeden topcu zaten ya trabzondan cikar yada sakaryadan