- 18 Mayıs 2011
- 53.306
- 57.250
- 4.613
bundan boyle WBAliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçimde Muhammed bi yerimizde patlayacak gibi bi his var
bundan boyle WBAliyiz
️
️
️son aldığım duyuma göre catne bupenza takası gündeme gelebilirmiş ne düşünüyorsunNe oldu Mehmet? Transfer nöbetine pek uğramam. İlk ve son nöbetim Falcao'ydu. Bir daha da nöbet falan tutmam!
Boupendza'yı sal.Ne oldu Mehmet? Transfer nöbetine pek uğramam. İlk ve son nöbetim Falcao'ydu. Bir daha da nöbet falan tutmam!
Beklemediğiniz bir yerden duyum var, bkz. ALBERT RİERA İNSTAGRAM STORY

salah'ı 2.5 m euroya sattılar. mostafa için amma tantana yaptılar. ederi max 2m euro ver geç işte.
Demek ki bir forvet kesin geldi. Keşke ölü sakatcao da def olsaAli Naci:️
️
️
Diagne’nin sezon sonuna kadar Premier Lig ekibine kiralanması adına iki kulüp prensipte anlaşmaya vardı...
Henüz imzalar atılmadı...
Son detaylar görüşülüyor..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Salah'ı 2.5'a sattıkları için bunu yapıyorlar ya zaten. Artık bir vitrin oldular Salah sayesinde. Marketing bazen acı veren bir şey.salah'ı 2.5 m euroya sattılar. mostafa için amma tantana yaptılar. ederi max 2m euro ver geç işte.
resmi imzalar atılınca herkes profilini wba yapsın , taraftarları belki merak edip bizim foruma gelirbu kiralama isi bir yerimize patlamaz umarim

Renktaş Salah’ı daha gençken sattıkları için olabilir bir de zaten pişmandırlar muhtemelen o paraya sattıkları için ammavelakin benim görüşüme göre bu çocuk Salah’ın ondabiri etmez tavanı bile etmezsalah'ı 2.5 m euroya sattılar. mostafa için amma tantana yaptılar. ederi max 2m euro ver geç işte.