Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gönder belhandaya teklif varsa 2 veriyorlarsa 3 e okut gitsin hızlı bi şekilde Mohammed yedlin Yusuf falan bitirelim

Gündemi takip edemedim bugün. Diagne'yi zorunlu satın alma opsiyonuyla yolladığımız söyleniyor. Doğru mu bu?

Adamlar translate etse Diagnenin gidişine bi yanda çok üzülenler bi yanda çok sevinenler görecekler, üzülmüş gibi yapanlar tabiki trolluyor. Bizim yapmak istediğimiz bazı transferlerde de bu şekilde oluyor bence biz de trolleniyoruz bazen leş oyuncu transfer ederken

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli ölmüş artık ağlayanı yok.
Maalesef sene sonu elden çıkarmak zorundayız yoksa revirden çıkamaz seneye
Feghouli'yi çok severim hani sahaya çıktığında topu alıp vermesiyle bile farklı olduğunu belli ediyor ama 4 mil.€ 'yu ortaya koyduğumuz zaman çok daha büyük katkı vermesi gerekiyordu Feghouli'nin

Bu yıl Denizli & Göstepe geçen sene Kayseri & Ankaragücü maçlarında skor üretmesinden ziyade kritik maçlarda sahneye çıkması gereken adam Feghouli

Benim gözümde Falcao & Belhanda veya Babel & Diagne'den çok bir farkı yok ortada Feghouli için ödenmiş 4.25 mil. € bonservis ve 4 mil. € maaş ile 5 yıllık sözleşmesi var korkunç bir maliyet karşısında en azından daha istikrarlı bir katkı vermesini beklerdim

Takıma şüphesiz bir değişim lazım bu değişime Şener & Jimmy & Ömer Bayram gibi oyuncular ile yapmaktan çok daha önemlisi Belhanda & Falcao & Babel & Feghouli & Diagne gibi maaş yükü çok ağır oyuncular ile yapmak gerekiyor

ulan o kadar şey yazıldı çizildi onyekuru ve halil'den başka kesinleşen bir şey yok nerede bu KAP'lar kardeşim bizi mi kekliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt