Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru geçen yıl ne yaptı ki bu yıl bu kadar ümitlisiniz. Açıkçası 2 maç çözse yeter bana. Fazla bir şey beklemiyorum.
Bu dönem için fazla birşey beklememek gerek. Ama yazın bonservisi alınıp adam gibi kamp görünce diğer sezon yine 10+ istatistikleri görecektir.

şimdi de onyekuruya mı sallıyorsunuz?

ya kusura bakmayında bu takımda en son laf edilecek adam onyekurudur. en azından ne katkı vereceği belli hırslı oyuncu.

bizim en büyük eksiğimiz sahada melo gibi bir oyuncunun eksikliği. ortasahaya almamız gereken savaşçı bir oyuncu özelliği eksik. muslera kalede bu işi organize edemiyor. arda da tek başına yetmiyor. melo vol2 acil lazım.

Onyekuru geçen yıl ne yaptı ki bu yıl bu kadar ümitlisiniz. Açıkçası 2 maç çözse yeter bana. Fazla bir şey beklemiyorum.
Olü gibi takima geldiginde hareketlilik getirdi gititkten sonra da dogru durust mac kazanamadik .Hic bisey yapmasa rakip elini kolunu sallayarak ustune gelemez gelirse arkaya bi top atarsin Onyekuru kaleci ile karsi karsiya bunlari goremiyorsan konusmaya gerek yok kardes .maclari bos bos izlemeye devam edebilirsin.

Şu acun adlı holiganın kanalını izleyen , para kazanmasına vesile olan Galatasaraylı gerizekalıdır , net. Her tür mevzunun içinde , iktidar yalakası abuk subuk bir tip. Kolpa efsane kötürüm şeytanla bu eleman piyasadaki en büyük Galatasaray düşmanları bu ikisi. Devamlı olarak malum bağlantılarını kullanıyorlar. Bunlara su veren itfayenin hortumunu keseyim.

Feghouli'yi çok severim hani sahaya çıktığında topu alıp vermesiyle bile farklı olduğunu belli ediyor ama 4 mil.€ 'yu ortaya koyduğumuz zaman çok daha büyük katkı vermesi gerekiyordu Feghouli'nin

Bu yıl Denizli & Göstepe geçen sene Kayseri & Ankaragücü maçlarında skor üretmesinden ziyade kritik maçlarda sahneye çıkması gereken adam Feghouli

Benim gözümde Falcao & Belhanda veya Babel & Diagne'den çok bir farkı yok ortada Feghouli için ödenmiş 4.25 mil. € bonservis ve 4 mil. € maaş ile 5 yıllık sözleşmesi var korkunç bir maliyet karşısında en azından daha istikrarlı bir katkı vermesini beklerdim

Takıma şüphesiz bir değişim lazım bu değişime Şener & Jimmy & Ömer Bayram gibi oyuncular ile yapmaktan çok daha önemlisi Belhanda & Falcao & Babel & Feghouli & Diagne gibi maaş yükü çok ağır oyuncular ile yapmak gerekiyor
açıkçası feg gitse maaşını direk shaqiri'e versek bence bizi tatmin eder gibi

Bilal Yazar gelecek transferler için vedalar olacak tarzında bi şeyler yazmış.Luyindama mı diğeri yoksa Babel mi?

Olü gibi takima geldiginde hareketlilik getirdi gititkten sonra da dogru durust mac kazanamadik .Hic bisey yapmasa rakip elini kolunu sallayarak ustune gelemez gelirse arkaya bi top atarsin Onyekuru kaleci ile karsi karsiya bunlari goremiyorsan konusmaya gerek yok kardes .maclari bos bos izlemeye devam edebilirsin.
Dünya uzerinde dediğin şeyi yapacak hem de onyekuru dan daha istikrarlı ve yararlı binlerce topçu vardır.Turkiye Ligi'nde bile ondan daha iyi kanatlar var. Bizim bu özelliklere sahip hiç bir futbolcumuzun olmaması , onyekuru'yu değerli kılmaz. Fransa da süre bile alamayan bir futbolcu. Premier lig degil. Fransa ligi. Bizim 3.kez aynı adamı kiralamamiz ancak acziyetimizi gösterir. Sende ara sıra çöp ligimiz dışında dünya futbolunu seyret o zaman onyekuru yu hala böyle övebiliyorsan devam et..

Luyindama’yi savunacagiz

8C52317A-B90C-45FA-99F4-3D4D63256773.webp

Cagne antreman fotolor da yok. Gene gol atan oyuncuyu salak gibi kiraladik galiba. Bari zorunlu opsiyonlu versek. Opsiyonun yuksek olmasina gerek yok. 1m kira 5-6 opsiyonlu gitseydi

Bu kalitesiz kuşların yapmacık şovunu izlerken ben çıldırıyorum Fatih Hocam bunlara gününü gösterecek sabredin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt