Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mısır basınına güvenilmeyeceğini anlamadınız mı daha? Bekleyelim az kaldı zaten. Yangını olmazsa yaparız

Bizim beceriksizler misir ligi oyuncusunu ikna edememis... yazik cok yazik

Valla dostlar İnsAllah iyimser arkadaşların düşündüğü gibidir. Ama ben mohamed bizi istemiyor diye yorumladım. Bir kere klüp st.ettien e satmayacagim deklare etti. Bunu üzerine tek talip biz kaldık. Zamalek oyuncuyu satmak zorunda. Ve Dün biz ile anlaştığı kulübün bilgisi geldi bir çok kaynaktan. Aynı anda futbolcu ile iliskisi olan mısırlı gazeteciler mohamedin hala Fransa'ya gitmek istediğini yazdılar. Hatta biri 2 -3 saat önce yazdi. Bütün bu olayların üstüne mohamedin açıklaması. Bence herşey net. Oyuncu bırakın Fransa'ya gideyim diyor. Zamalek ise yeminli satmam Türkiye ye gideceksin diyor.

bu yönetim mısırdan bir oyuncu bile alamıyorsa daha ne o kolktukları meşgul ediyorlar yazık ya

Bu Saint Etienne kulübü 16. sırada Fransa'da küme düşme adaylarından biri. Bizim yerimize buna gidersek ağır salaktır bu çocuk. Orda sıçrama yapıp büyük kulüplere giderim düşünüyorsa bilemem böyle risk alınmaz biz de daha göz önünde olur.

bu adamın gelmek istemediğini bilmeyen varmı ? fransaya gitmek istiyor her mısırlının faslının hayalidir fransada oynamak

Bu adamın menajeri yok mu hiç mi fikri sorulmadan kulübüyle anlaşıldı ? Bana saçma geliyor kulüp seçme olayı...

Bu Saint Etienne kulübü 16. sırada Fransa'da küme düşme adaylarından biri. Bizim yerimize buna gidersek ağır salaktır bu çocuk. Orda sıçrama yapıp büyük kulüplere giderim düşünüyorsa bilemem böyle risk alınmaz biz de daha göz önünde olur.
her mısırlı ve arabın hayalidir fransada yaşamak oralar sömürge hep

ya oyuncu zaten bizi istemiyorsa daha zorlamanında mantığı yok bence. Hala inat edip oyuncuyu almaya gerek yok. Zorla güzellik olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt