Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mısırlı bizi istemiyor durumu yoktur ortada öyle bir şey olsa çoktan kalkmışlardı masadan. Cengiz yönetiminin “biz bizi isteyen oyuncuları alırız” mottosuna aykırı bir defa o yüzden tahminim aç gözlü zamalek yönetiminin bir doyumsuzluğu var
şerefsiz zamalek yönetimi çingene pazarlığı yapıyor her teklife zam alek diye cevap veriyor yoksa oyuncunun kalbi cimbomda belli

türkiye gibi avrupada ilk 10 na giremiyen muhteşem bir ligin hollanda ligiyle kıyaslanması ilginç.Ek bilgi : şuanda o muhteşem hatayın forveti geçen sene portekiz 2. liginde toplam 0 gol attı.Yazıyla sıfır gol
Hocam Hollanda ligi bizim ligi kalite olarak beşe katlar ben onu söylemiyorum zaten.Bizim lig gereksiz şekilde çok sert.Oyuncular topa sertlik göstermiyor rakibe sertlik gösteriyorlar.Anadolu takımı hocaları antrenmanda kart görmeden sert faul yapıp rakibi sindirme taktikleri gösteriyor.Hakemlerde çanak tutunca gidiyorlar nerde cüsseli sert oynayan stoper orta saha varsa alıp geliyorlar.

Fransizlarla kavgalilar orasi mumkun degilse isterse gemileri degil kendini yaksin

Bize salmadiklari icin gemilerini yaktigini dusunuyorum g.sevgisi de bizde oynamak istiyor yazmis

Adam belli ülkeden çıkmak istiyor ama bu Zamalek firavunları bırakmıyor herifi anlaşılan.

Hocamın sözünü bırakıyorum buraya;

Zamelek adamı bize vermiyor mu yoksa kendi mi gelmek istemiyormuş
Benim anladığım kadarıyla Zamalek'in başında duran komisyon mu ne haltsa kopara bildiği kadar parayı koparmaya çalışıyor bizden. Oyuncu da yeter artık suyunu çıkartmayın, bırakın da gideyim Avrupa görmek istiyorum, engel olacaksınız diyor.

şerefsiz zamalek yönetimi çingene pazarlığı yapıyor her teklife zam alek diye cevap veriyor yoksa oyuncunun kalbi cimbomda belli

KTMP.gif

Bu Mohammed gelecek olsa bile uçağı falan kaçırır covid sonucu çıkmaz uçağa binemez falan kesin bir sey olur gibi hissediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt