Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.887
- 7.801
- 843
Bizim için en büyük transfer bu allahsız kitapsız yönetimin istifa etmesi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransa yeahhh fransanın en büyük takımı diye gaza gelmiş yada getirmişler bu malı muhtemelensaint etiennede en son gol atmayı başaran adam yedderdi herhalde zaten büyük ihtimalle.Adamların gol atma çabası yada planı da yok zaten.Gitsin oraya 3 tane atar sonra brest falan dolanır zaten , pozisyona zor giren takımda gol atmayı düşünüyorsa buyursun.Çok kafasız bir adam büyük ihtimalle , bir forvet olarak hucum yapmayı bilmeyen takıma gitmek istemek çok büyük iş cidden.Saçma sapan bir adam bundan vazgeçelim kesinlikle eğer böyle bir isteği varsa gelmesin buraya.İskandinavyada bunun gibi bir sürü adam vardır.İyi futbolcu ama büyük kafasız.
fatih hocanın yerinde herhangi bi insan evladı olsa çoktandır ana avrat küfredip gitmişti.Fatih Hocam bu beceriksizlerle nasıl bunca zaman çalışabilmiş helal olsun
Seri ve Nzonzi için gelmez demişti.Manu sallıyor adamı twiterci arkadaşlar ne sanıyor anlamadım ben 4 transfer de isabetini görmedim kasıyor adam .tras bence.
CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer bu gelirse Yeni Elmander deyip Mostafa Mohamed'i unuturuz..
hoaydaaaaaaaaaaulan kolpacı @Ahmet Berkealp sende bi an önce mıhlanırsın umarım
Zeki Uzundurukan: “Mostafa Mohamed’in Galatasaray’a transferi an meselesi artık.”
Her kafadan ayri bir ses.
Ben boyle 10 oyuncu bulurum 1 hafta versinlerScout ekibinin listesinde bir tek Mostafa var herhalde.
1 tane söyleBen boyle 10 oyuncu bulurum 1 hafta versinler
Fransa'daki gurbetçi renktaşlarım, sizi sahneye davet ediyoruz.
Ne yapacağınızı biliyorsunuz.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk