Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inanamıyorum lan cidden inanamıyorum.

o bölgede geçen sene oynayan 3 as oyuncun ayrılmış olmasına rağmen yaz transfer dönemini orta sahasız kapatıp, üstüne herkesin acil olarak takviye beklediği orta sahaya ara transfer dönemi açıldıktan sonra hatta kapanmasına 4 gün kala hala takviye yapmamış yönetim. bu mudur galatasaray'ın çıkarı.

şampiyonluk demek şampiyonlar ligi geliriyle beraber 750 milyon tl'ye yakın bir para demek. bu parayı direk mutlak rakibine peşkeş çekmek midir galatasaray'ın menfaati. evet peşkeş çekmek diyorum çünkü göz var, izan var, vicdan var. kimse de aptal değil, bu kadroyla galatasaray nasıl şampiyon olacak.

niye takviye yapılmıyor, niye transfer dönemleri böyle bilerek sabote ediliyor. yapılsa da niye mütemadiyen son saniyeye kalıyor. ya artık söyleyecek bir şey yok. bütün transfer dönemi pervasızca hiçbir somut gelişme olmadan uğruna harcanan irfan can kahveci ve mostafa mohammed ahmed'in alternatifi kim abi alternatifi kim. bunları alamazsan kalan 3-4 günde ne olacak galatasaray'a. başından beri +10 milyon euro istenen irfan can kahveci'yi son gün alamadığında şaşırmış gibi mi yapalım ne yapalım. ulan yeter be yeter.

Galatasaray Sözlük'ten. Hislerime tercüman oldu.

Youssef ve Tetteh paketi son gun

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
JLxgFEOp.jpg

Genc oyuncu almak istiyorsak yurtdisina genc oyuncu yetistirip satabilmeliyiz. Net olarak bu yuzden tercih edilmiyoruz. Şikeciler bile 15-20 bandinda 2 tane oyuncu sattilar.

Liseliler bu yönetimin devirmek isteyince çok haklilarmis protesto ederek Galatasaray'ın geleceğini kararttik

Almayın kimseyi
Ortada Ömerle sağda Şenerle Forvette de Diagne Babel ikilemine devam edelim
Daracık kadrodan 11 çıkarmak için didinip duralım
Sizin koltuğunuza zarar gelmesin aman !!

bedava gitmesin diye belhanda'yi satmak akillarina gelseydi keske. su adamdan 1 euro bile kazanamiyorsak yuh yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt