- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Kriz yarattik. Adam resmen St etienne nin Onyekurusu oldu.
Gitsin oraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanı geldi mi?

Gitsin oraya
Eyvallah ama ben öyle düşünmüyorum. Çok fark var. Bonservis miktarından öte çok farklı dinamikler var.
Ben atıyorum Burnley transferleri yapan adamım diyelim. Açar bi bakarım en son bu ligden transfer olanlar gittikleri yerde neler yapmış? Yakın tarihten gideceğim.
- Okay - tutunamamış yedek oyuncu.
- Enes Ünal - sağa sola verilip heba olan bir adam
- Cenk Tosun - tutunamamış (sakatlık vs.)
- Omar Niasse - tutunamamış sıradan oyuncu
- Ndiaye - Yarım sezon sonra postalanmış yeteneksiz oyuncu
- Onyekuru - Yine tutunamamış sağa sola kiraya verilen adam
- Trezeguet - Beklenen oyunu oynadığı söylenemez. (erken daha ama olmayacak gibi)
- Shörlth - Yine erken gibi ama o da tutamayacak sanırım.
- Vedat - Durumu ortada. O transferde başka işlerde var.
Bu liste daha da uzar ilk aklıma gelenleri yazdım genelde.
Şimdi bu kadar örnekten sonra ben derim ki bu ligin verileri beni yanıltabilir.
Bu ligde iyi performans verip dışarı çıkan adamların %85 başarısız olup geri dönmüş.
Fakat Fransa ligi öyle değil. Gidenlerin en az %60'ı başarılı oluyor. Olay bundan ibaret bana göre...
O konuda haklısın ama bizim ligdeki gençler ile ligue 1 deki gençler arasında net bir potansiyel ve yetenek farkı var bunu göz ardı etmemek lazımEyvallah ama ben öyle düşünmüyorum. Çok fark var. Bonservis miktarından öte çok farklı dinamikler var.
Ben atıyorum Burnley transferleri yapan adamım diyelim. Açar bi bakarım en son bu ligden transfer olanlar gittikleri yerde neler yapmış? Yakın tarihten gideceğim.
- Okay - tutunamamış yedek oyuncu.
- Enes Ünal - sağa sola verilip heba olan bir adam
- Cenk Tosun - tutunamamış (sakatlık vs.)
- Omar Niasse - tutunamamış sıradan oyuncu
- Ndiaye - Yarım sezon sonra postalanmış yeteneksiz oyuncu
- Onyekuru - Yine tutunamamış sağa sola kiraya verilen adam
- Trezeguet - Beklenen oyunu oynadığı söylenemez. (erken daha ama olmayacak gibi)
- Shörlth - Yine erken gibi ama o da tutamayacak sanırım.
- Vedat - Durumu ortada. O transferde başka işlerde var.
Bu liste daha da uzar ilk aklıma gelenleri yazdım genelde.
Şimdi bu kadar örnekten sonra ben derim ki bu ligin verileri beni yanıltabilir.
Bu ligde iyi performans verip dışarı çıkan adamların %85 başarısız olup geri dönmüş.
Fakat Fransa ligi öyle değil. Gidenlerin en az %60'ı başarılı oluyor. Olay bundan ibaret bana göre...
İyi güzel yazmışsın da “Aklı çalışan herkes burada oynamak istemez.”Kardeşim bunu kabullenin artık senin olduğun lig ile ASSE'nin yer aldığı lig bir değil.
Adam burada çok çok ekstra performans vermediği sürece büyük takımlara gidemez.
Fakat ASSE'ye transfer olsa iyi de performans verse 2-3 yıl içinde Almanya ya da İngiltere yapar.
Doğal olarak bizim yerimize onları seçmesi normal. Ben burada Galatasaray'ı kötülemiyorum ki.
İçinde bulunduğumuz futbol ortamı leş, hakemler leş, sahalar leş, seyir zevki leş, topun oyunda kaldığı süre 90 dakikada max. 60 dk...
Aklı çalışan herkes burada oynamak istemez. Kaldı ki bizden alacağı paranın yarısına gidecek oraya. O yüzden helal olsun kafası futbolda demektir. Tabi bunu idrak etmede zorlandığınız için bana git Fransa'dan takım tut diyorsun. Hadi bak işine güzel kardeşim...
Anasının şeyine kadar yolu var yetti canıma Zamalekten de Mohamedden bıktım
Gitsin oraya
Gitsin oraya
Seçim yapamıyoruz. İsteseler de gidemiyorlar xDBu Cengiz kadar beni yoran bi baskan gormedim Hastaysan Al basini git be Adam yeter artik bisey becerdigin yok yok yok