- 18 Mayıs 2011
- 53.383
- 57.339
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış menajerle görüşmek değilEğerki yanlış menejerle görüştükleri olay doğru ise, daha ne kadar büyük skandallara imza atabilirlerki, nasıl bir işbilmezliktirki bu bizim bu kulüpte bunlardan hesap soracak bir Allahın kulu yokmu yahu, transfer ettikleri tüm oyuncular kendi kendilerine yaptı transferleri.
3 adam aldılar, giren kazığa bakın, Falcao-Akbaba-Diagne
Pato-Alan skandalı
Banega skandalı
..... bir önceki yönetimin yaptığı transferlerlerin ekmeğini yediler ve hayla yemeye devam ediyorlar, Fatih hocamız da bir önceki yönetimle geldi.
Bari Mariano'yu da yollamayaydın üstatGarry Gomis Feg
Taylan Belhanda
Fernando
Saracci marcao ozan linnes
Muslera
Kimseyi yollamasaydik keske
Kalkar mı
beni Bile alamazlar fanatik ve ruh hastasi bi GSli olmama ragmenO daha da iyidir ama alamazlar diye yazmadım.
Bunlar gidip oyuncunun menajeri yerine başka bir menajeri mi aracı yapmışlar dana gibi?Yanlış menajerle görüşmek değil
Menajer yetkilendiriyorlar transfer için onlar da kulüple görüşüyor ama adamın kendi menajeri var başta, onu yok sayarsan o da oyuncusunu sana gitmemeye yönlendirir.
Tüm transferlerde antiprofesyonel davranıyorlardı zaten bu da sürpriz değil, kulübün bu işlere bakan profesyoneli olmaması facia bir durum zaten.
Bari Mariano'yu da yollamayaydın üstat
Mümkün değil
Ifsa et ki irkilsinlerBu arada forumda niye profilinde tuttuğu takım şikebahçe diye belirleyen çok mesajlı üyeler var?
Kadir cetincali demişti geçen hafta.Bunlar gidip oyuncunun menajeri yerine başka bir menajeri mi aracı yapmışlar dana gibi?
İlk defa açtığın bir kırmızıdan ümitlenmiştim Musapbeni Bile alamazlar fanatik ve ruh hastasi bi GSli olmama ragmen
@Keramettin TANRIVERDİ böyle kişileri banlamıyorsunuz, abuk subuk mesajlar yazıp milleti galeyana getiriyorlar, insanlar bunlara küfrediyor, sonra onlar banlanıyor. Yazık.ok boomer
Akın Sayman diye biri renktaş.Kim ceza almis renktas