Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan sokacam artik terkedin su piramitlerini dinamitledigimin ülkesini mustafasina da simdi gelmek istemiyorsa 2 haftadir ne diye ugrasiyonuz adamla mal mısınız nesiniz lan? sorun paraysa 3 5 milyon biyerden bulamiyosaniz gidin sizin capiniza tüküreyim ben kendimi zor tutuyorum baya heyecan yapmıştım genc çocuk için. niye yaptıysam sanki 2 senedir bu capsizlarin ne bok yediğini bilmiyomus gibi kabahat bende. mayisda defolup gittiğiniz gün bayram günüdür. dursunu arar olduk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Antepten soguttu beni. baklava yiyemiyorum bu geliyor aklima
DSC_5364-910x1155.png

Yenmi

O degilde baskan sponsorlar falan diyordu onlar da yalan oldu galiba

Jagne gitsin. 800+ eldeki 300 civari limitle alinabilenecek bir orta saha alalim.

Zamalek halen sinirliymis. Bugün belli olacakmis

İş bilenin kılıç kuşananındır,
Adamlar elif ve muriç gibi 2 tane kazmayı 30 küsür milyona kakaladı italyanlara. Şike mike bi şekilde yaptılar.
sen ligin gol kralını alıyorsun ve hayla bi şekilde gol atan oyuncunu küme düşen takıma bile satamıyorsun. Sonra ite köpeğe muhtaç oluyorsun.
sizleri bilmem ama ben ömrü hayatımda bu kadar berbat transfer yapan demiyorum bakın yapamayan bir yönetim görmedim. Hadi istersin alamazsın olur öyle şeyler paran yetmez adam kabul etmez falan filan. Yahu kime talip olsalar inim inim inletiyorlar kabız ediyorlar insanı. Muhabirlere falan sakın kızmayın adamları maymun ettiler aq.Yanlış menejerle görüşme yapan mallardan daha ne beklersinizki. Ha bu arada daha öncede böyle bi salaklık yapmışlardı diye hatırlıyorum.
Tekrar yazayım ömrü hayatımda bu kadar berbat transfer yapan demiyorum yapamayan yönetim görmedim

Her transferde öyle zaten.

Falcao'da da Ahmet Bulut yetkilendirildi.

İletişimi yurt dışında hiç kendileri yapmıyorki.

yav abi kulüp adına gidip bir profesyonelin oturması ile sıradan menajerin yollanması arasındaki farkı nasıl göremezler

atıyorum mesela drogba sd olsa ve yanında bir tane de paradan ve hukuki mevzuattan anlayan tek bir kişi koysan ve mohammed ile görüştürsen adamın heyecandan eli ayağı titrer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt