Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ffpyi delip son 6 ay kalmisken avrupa yasagi + ffp uzama + para cezasimi alalim arkadaslar
Yonetim dogrusunu yapiyor
Gecmis gecmisde kaldi
Artik bir zahmet hocada hunerlerini gostersin dişini sıksın 20 mac
Ki ben şampiyon olacağımıza inaniyorum
Bu kadro kötü kadro değil
Diagnede bizim Luyide bizim
Biri Kral digeri Ligin en iyi stoperiydi

Olmuyorsa olmuyor yapacak birsey yok elbet bizede güneş açacak elbet birgűn bizimde becerikli bir yönetimimiz olacak elbet bizde maviliklere açılacağız

Ki ffp belasi bittiginde bu scout ekibi kimleri kimleri getirir
Simdiye kadar kendilerini kanitladilar

Haugeleri, coulibalileri, moderleri ffp bittiginde biz alip satacagiz

Iyi geceler moralinizi bozmayin

Allah bizi sakatlikdan korusun aslinda bizi yakan coronodan beri yasadigimiz tahlisizlikler

Muslera 6 ay fegh 2 ay falcao 4 ay marcao 1 ay luyi 4 ay sarrachi 2 ay omar 1,5 ay babel 1,5 ay

Dusunsenize su fbjknin basina gelse kumeye oynarlardi

Tekrar iyi geceler

Sampiyon Galatasaray OLACAK!
ellerinde 13 milyon nakit para varken hocanın istediği forvetleri alamayıp son gün diagne yi alan insanlardan bahsediyoruz. diğer tarafta sıfır maliyetle aboubakar,ghezzal,josef i alıp takımın çehresini tamamen değiştiren örnekler de var. yani kısacası ffp falan bahane

Galasevgisi
@galasevgisi

Nasip; Çok güzel bir ihtimaldir... Bekleyip göreceğiz

Kavuşturulmuş eller

Ulan sekidika gitti, feg sakat oğulcan sakat

Sağda adam kalmadı 352 oynayalım bari

............ ............... Muslera .......................
........ Luyindama... Donk... Marcao..........
Linnes..Belhanda.. Taylan.. Arda.. Saracchi
..................... Babel...... Onyekuru
Sekidika bugunki idmanda vardi, belki vazgecmistir hoca. Bakti bu hainler transfer yapmicak bari kalsin demistir, işe yaramaya basladi

Ffpyi delip son 6 ay kalmisken avrupa yasagi + ffp uzama + para cezasimi alalim arkadaslar
Yonetim dogrusunu yapiyor
Gecmis gecmisde kaldi
Artik bir zahmet hocada hunerlerini gostersin dişini sıksın 20 mac
Ki ben şampiyon olacağımıza inaniyorum
Bu kadro kötü kadro değil
Diagnede bizim Luyide bizim
Biri Kral digeri Ligin en iyi stoperiydi

Olmuyorsa olmuyor yapacak birsey yok elbet bizede güneş açacak elbet birgűn bizimde becerikli bir yönetimimiz olacak elbet bizde maviliklere açılacağız

Ki ffp belasi bittiginde bu scout ekibi kimleri kimleri getirir
Simdiye kadar kendilerini kanitladilar

Haugeleri, coulibalileri, moderleri ffp bittiginde biz alip satacagiz

Iyi geceler moralinizi bozmayin

Allah bizi sakatlikdan korusun aslinda bizi yakan coronodan beri yasadigimiz tahlisizlikler

Muslera 6 ay fegh 2 ay falcao 4 ay marcao 1 ay luyi 4 ay sarrachi 2 ay omar 1,5 ay babel 1,5 ay

Dusunsenize su fbjknin basina gelse kumeye oynarlardi

Tekrar iyi geceler

Sampiyon Galatasaray OLACAK!
Polyanna'yi okudun mu küçükken? Okumadiysan La Fontenden masallari da oku yanında. Kadro iyi falan değil. Kadro yamali, kadro defolu kadro rezalet. Hoca gelebilecegi max yere kadar geldi ve artik ışık göremediği için de çıktı isteklerini söyledi. Bu takımı ne hocanin hünerleri ne Onyekuru ne senin kral dedigin Diagne vs kurtarabilir. Yapilacak iş 3 nokta transferdi beceremediler. Bu kadronun sampiyon olacağına inanmak için hayal görmek lazım. Basaksehirden 9 puandan gelir kazanırsın ama hem kadro açısından hemde siyasi ve diger şartlarda senden üstün olan kazanmak icin her turlu pislige basvuran fb önünde sahada varlik gosteremezsen ssmpiyon olamazsın. Bu kadro varlik gosteremez. 70dk iyi oynadığını sanarsin amator oyunculardan biri bir mallik yapar yenilir dönersin

9.5 milyon euromu :LOL: eksinin eksisindeler başkan ve yönetim olsa fener şimdiye transfer yasağı yemişti.
Avrupada falan oynayamazlar baya bi ceza yiyecekler galiba tek dertleri ne olursa olsun şike hile haram yalan dolan yani her şekilde bu sene şampiyon olmak. Yalnız Sergen canlarına okuyacak galiba bunların

Bence bu yönetimin en büyük sorunu sadece transfer işlerinden anlayan en az 3-4 dil bilen bir yönetici yada profesyonelleri olmaması.Abdürrahim albayrak türkçeyi zor konuşuyor.

Bu Fener in duyumcusu yakın zamanda bir soruşturma olacak demiş, Seten falan içeri alınabilirmiş. Ülkeyi Rıdvan yönetecek heralde.

Ulan Allah sizin gibi yönetimin cezasını versin. Muhatap alıp iki haftadır kapısında yattığı topçuya bak Drogba'nın Baros'un falan oynadığı kulübün ? Salak salak açıklamalar , ne bok döndüğü belli değil millet burada enigma çözer gibi arapça çözmeye çalışıyor. En fazla bir süper amatör kulübü kadar prof bir kulübe oyuncak ettiler Galatasaray'ı. Ha değecek bir futbolcu olsa neyse sıradan bir tip genç desen genç değil yetenekli desen yetenekli değil sanırsın wonderkid fabrikası Mısır ligi tarihleri Salah'tan ibaret. Onyekuru bu takozdan 3 yaş küçükken 20 küsür gol atmış kanat olduğu halde Belçika'da. Transfer yapacak muasır medeniyetler seviyesinde memleket bitti sanki dünyada.

Diagneyi yollayip belki kalan parayla Youssouf ve Boupendzayi zorunlu ospiyonla kiralariz. Dis ülkeden artik zor oyuncu getirirler sanki.

#bu fener ve tff ile ilgili metin hazirlamak gerekir aslinda pro sekilde ve bunu fifaya bilmem nereye yollamak gerekir. Ciddi sekilde Transfer sikesi mevcut. 4 yasindaki cocuk ble görüyor bunlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt