- 14 Temmuz 2015
- 668
- 931
- 853
Kim kendi menfaatini Galatasaray üzerinde tutup bu kulübe yöneticilik yapıyorsa Allah onların belasını versin taraftar verem oldu verem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Hayırlı Olsun Apo Kazığı çakacak bize giderayak.

fener alırsa iyi olur.Biz alırsak 8-10 milyon euro civarı cash para vermemiz gerecek önümüzdeki sezon için irfan o paraların oyuncusu değil bence.Bir de bu yönetim gideceği yeni yönetim geleceği için yeni sezona bu kadar yüklü taahhüt vermemeleri lazım.Fenere aliyor işte.
O fb duyumcunun dedigi cikti. Onlarda
Yönetim ne yalan pompaladı acaba adamı elden kaçırınca kim bilir ne yalanlar söylenecekBurhancandan inanılmaz bilgiler:gs mohamedi çok istiyor
Yakında Arsenal'in durumuna düşeceğiz; tribünlere taraftar alınınca"spend spend spend"diye pankartlar açılacak artık!ekonomiyi iyi yönetmekten anladıkları şey cimrilik yapmak,satış yapmadıkça hiç bişeyi yola koyamayacaklarının farkında değiller. şu diagne ve luyindama herhangi bir türk takımının elinde olsa çoktan iyi bi fiyata satmışlardı.
Godiva çikolatamızdan niye bahsetmemiş acabaGöksel Gümüşdağ: "Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Bey geldiler. Bize hem parasal hem de takas teklifinde bulundular. Geniş bir kadromuz var ama bakacağız."
Sinirim bozuldu vallaJskakkajskksj
Ekli dosyayı görüntüle 110623