Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göksel Gümüşdağ: "Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Bey geldiler. Bize hem parasal hem de takas teklifinde bulundular. Geniş bir kadromuz var ama bakacağız."
Bu adamı almasınlar yeter artık ya bana göre burada 1. Suçlu terimdir bütün istenilen oyuncuları açık açık söyledi fiyatları da uçtu cebinden ödesin çok istiyorsa irfanı

Bu Zamelek bizim adımızı kullanarak fiyat yükseltme derdinde
Onur,şeref felan geçsinler
Etien'i süründürmek istiyorlar herhalde

Bu arada Trabzon yenmiş başağı. Küme düşerler gibi geliyo bana bunlar

Zamalek yönetimi, oyuncunun son dönemdeki eylemleri nedeniyle Mustafa Mohamed’in ayrılış dosyasını temelli kapatıyor.

mohamed'i bize verirlerse zamalek'i tebrik etmek gerekiyor. adamlar fransizlara epey bilenmis anladigim kadariyla. ya bizde kalirsin ya cimboma gidersin diye tehdit ediyorlar herhalde. ugrastigimiz oyuncuya ve kulüplere bak. saka gibi. 15 dakikada sneijderi alan aysal'dan kimlere düstük.

Mısır camiasi kafayı yemiş sanırım

etien'in 5 milyon dolar nakit ve sonraki satıştan %20 pay teklifi reddedildi
@Yallakoranow
Bu işte bir gariplik var rakamlar haberler çok tutarsız. Örneğin bu haber doğruysa bizim alma ihtimalimiz kalmıyor ve kalmasında zaten. Boupendza gerçekten 3 milyonsa alınıp geçilsin Muhammed çok iyi bile olsa bu bahsedilen paraları biz veremeyiz.

irfanı fener alınca sevinecek ciddi bir kitle var maalesef
Renktaş 7m€ üzeri alırlarsa eğer neden sevinmeyelim?
İrfan kim ki bu kadar gözünüzde büyüttünuz?

2 tane çok kolay şampiyonluğu koparamadi rakipleri yokken
Aldığı bir şampiyonluk ta hakemler sayesinde.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Bu adamı almasınlar yeter artık ya bana göre burada 1. Suçlu terimdir bütün istenilen oyuncuları açık açık söyledi fiyatları da uçtu cebinden ödesin çok istiyorsa irfanı
Bu zamana kadar söylemedi de noldu sanki. Zaten biliyordu alamicaklarını. Adam liste veriyor yönetime listedeki tüm oyuncuları rakipler alıyor. Ben olsam o canlı yayında ana avrat soy sop söverdim bunlara az bile yaptı hoca

muhammed transferinde ibre tekrar bize döndü :emrah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt