Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

“Several high-ranking members of Zamalek refuse to validate Saint-Étienne's offer. Vexed by Roland Romeyer's words, they refuse to compromise with Saint-Étienne !!!

Geçen transfer dönemi sonunda özgür aytenle forumdan biri küfürleşmişti

şimdide furkanla ahmet denizci bayrağı devralacak gibi

Zamalek'in yöneticileri Saint Etienne'in teklifini kabul etmiyorlarmis

:asd:

zorla bize gelecek gibi

bi kac gün önce yazdigim gibi St. Etienne'e kapak olsun diye bedavaya versinler bize

Bu işin sonu bir maç yapın kazanan Mohammed'i alır demelerine doğru gidiyor

SON DAKIKA KELTOŞ MANU: Zamalek yöneticileri ASSE kulübü ile anlaşmaya yanaşmıyor!
1611782502491.webp

Benim bu transfer doneminden beklentim. 6 aydır kadro dışı olan onyekuru ve seri gelir kapatırız diyeydi.
Onyekuru check,
Seri yerine forvet aldık yine aylardır oynamamış kulübü mevkisini cozememiş, hadi oradan da check.
Görev tamamlandı için, Maximum bunu yapabilirler çünkü.

Şu Amerikalı çalışma izni olmayan 5 ay sonra serbest herifi de kulübüyle sözleşmesini 1 sene uzatmak kaydıyla en fazla kiralık alabilirler o kadar. O derece transferden uzak bir ekip 3 senedir aynı görevde muhteşem ya. Fenerde falan olsa su durum hunharca d...SSK geçeriz bak

fener yalniz hile yapmakta net bir sekilde. Bunu bizim yönetimler yapsa gramm af etmem ama sahsi görüsüm bu tabiki. böyle seyler ile basari istemem acikcasi...ha transfer konusunda bizim bu yönetim inanilmaz becerekisz o ayri konu yine tabiki de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt