Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu lanet olası 1 şubat gelsin sonrada 6 şubat derbi oynansın..
10 gün içinde her şey bitsin.. şampiyonluk falan bunlarla hayal..
Bu yönetim defolup gidene kadar bende biraz dinlenirim.

Mohamed Fransaya gitmek istiyor yonetimine bundan dolayı baskı yapıyor hatta gecen tweet atti ya , zamalek için herseyi yaptım salın beni gideyim diye. Zamalekde gurur yapıp fransaya gondermiyor onlara, komisyon istiyorlar diye haber yaptıkları icin.Zamalekde diyorki ya Gs yada burda kalacaksin oda diyor neden benim isteklerim yok sayılıyor.

Ben bunu anladim butun olanlardan

transfer kapandi gibi duruyor beyler, gram kipirdama yok, haberler yok, bu sekilde sampiyonluk hayal olur.

2021-01-28 (2).webp

Mohamed Fransaya gitmek istiyor yonetimine bundan dolayı baskı yapıyor hatta gecen tweet atti ya , zamalek için herseyi yaptım salın beni gideyim diye. Zamalekde gurur yapıp fransaya gondermiyor onlara, komisyon istiyorlar diye haber yaptıkları icin.Zamalekde diyorki ya Gs yada burda kalacaksin oda diyor neden benim isteklerim yok sayılıyor.

Ben bunu anladim butun olanlardan

Fransizlar bizden once istedi. Muhammed de gitmek istedi. Iki yonetim sorun yasayinca yatti transfer. Biz istedik cocuk bizi de istedi. Bu sefer sartlarimizi kabul etmeyip isi yokusa surduler cocugu salmadilar

Cocuk da diyor ki para kazandirip gidicem niye salmiyonuz beni. Herif zamalekten gitmek istiyor her halukarda BENCE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt