Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Bu yönetim mısırlı sıradan bi top depen adamı Drogba nın forvet oynadığı Galatasaray a gelmeye ikna edemiyorlar. Millleti nasıl ikna ettiler de oylarını aldılar inanılır gibi değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransizlar bizden once istedi. Muhammed de gitmek istedi. Iki yonetim sorun yasayinca yatti transfer. Biz istedik cocuk bizi de istedi. Bu sefer sartlarimizi kabul etmeyip isi yokusa surduler cocugu salmadilar
Cocuk da diyor ki para kazandirip gidicem niye salmiyonuz beni. Herif zamalekten gitmek istiyor her halukarda BENCE
Her sezon aynı şeyleri yaşamaktan gına geldi.
kısa süreli bir kalp çarpıntısı bende de oldu abiAlexander shorloth sandim dedim neoluyor
Bunyem bu adrenaline ayak uyduramiyor 10 senedir burdayim. 2011 ocakta uye olmustum. Yaşlandik burda. 5-6 senedir cile cekiyoruz arada sampiyonda olsakHer sezon aynı şeyleri yaşamaktan gına geldi.
Şu olimpiyakosun yaptığını dahi yapamıyoruz ya. Adamlar önceden elden ayaktan düşen herkesi toplayıp verim alıyordu, şimdi yine onları topluyorlar ama yanında satabilecekleri adamları da doldurmuş satıyorlar. Helal olsun valla, imrenerek bakılacak bir kulüp.Papiss cisse okudum tam A koduklarım tarzında bildiri hazırlayacakken pape cisse olduğunu öğrendim