Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilgaz Çınar Galatasaray liseli. Futboldan anlayan nadir yorumculardan aynı zamanda çokta beyefendi bir insan, ben daha ters bir durumuna denk gelmedim. Galatasaraylı ama objektif bir yorumcudur. Her hangi bir takımı yüceltmeye , yaranmaya çalışmaz. Mert bir şekilde konuşur.
Uğur karakullukçu gibi geçmişte Galatasaraylı kimliği oldugu için Galatasarayı yerin dibine sokup feneri yüceltmeye çalışmaz
Sagol renktas cevap icin, bende cok begeniyorum yorumculugunu

Ilgaz Çınar Galatasaray liseli. Futboldan anlayan nadir yorumculardan aynı zamanda çokta beyefendi bir insan, ben daha ters bir durumuna denk gelmedim. Galatasaraylı ama objektif bir yorumcudur. Her hangi bir takımı yüceltmeye , yaranmaya çalışmaz. Mert bir şekilde konuşur.
Uğur karakullukçu gibi geçmişte Galatasaraylı kimliği oldugu için Galatasarayı yerin dibine sokup feneri yüceltmeye çalışmaz
Uğur'u ciddiye alan insan zaten her söylenene inanan insandır. Fazla yüz buldu sanırım gereksiz bir şımarma ve futbol tanrılığı modu var üstünde. Ilgaz Çınar şu an televizyondaki en mantıklı ve en düzgün spor yorumcusu. A Spor'da olması beni fazlasıyla üzüyor. Emre Bol ile program yaptırtıyorlar adama çok üzücü

sakin olun bu bir rutin

şuan zamalekte
saat 2 gibi bize gelecek
saat 4 5 gibi sentetiyen
öğlene doğru istanbul uçağında olur
ikindi vakti fransaya doğru gider
akşama da iskenderiyede tosun paşa ile yemek yer

en son kimin elinde kalırsa artık

Bizim şimdiki yönetimde kıçı kırık Mısır liginden adı sanı duyulmamış forveti 1 aydır alamadı.

Dl9G5DhX0AAfb72.jpg
parayı veren alır tabi sn kösem

bari 6 ay cenk tosun kiralayın bir şeyler yapın ya
yedekte tutuluyor kimseyi alamazlarsa alacaklar muhtemelen şaka gibi gelebilir ama bir tanıdığım abi babasını tanıyor bugün görüştüler telefonda öyle hal hatır sormak için aradı cenk nasıl felan dedi csk moskova ve bizden teklif varmış :)

İyi mi yapardı kötümü bilmiyorum ama sokarım ffp sine deyip günü kurtarırdı.
Ali koç un aynını yapardı yani Sevgi limit tanımaz deyip tff ile dalga geçe geçe 2 düzine topçu aldılar.
Renktaş en azından oyuncu satardı. Aldığı futbolculardan son senesi hariç verim alamadığımız da nadirdir. Sportif başarı da getirdi aldığı oyuncular.

yedekte tutuluyor kimseyi alamazlarsa alacaklar muhtemelen şaka gibi gelebilir ama bir tanıdığım abi babasını tanıyor bugün görüştüler telefonda öyle hal hatır sormak için aradı cenk nasıl felan dedi csk moskova ve bizden teklif varmış :)
adam bugün kadroya alınmamış değerlendirmek lazım

bu apo ve cengiz yuzunden ilk defa bir fenerliye kendi ellerımle forma alacam sezon sonu

Uğur'u ciddiye alan insan zaten her söylenene inanan insandır. Fazla yüz buldu sanırım gereksiz bir şımarma ve futbol tanrılığı modu var üstünde. Ilgaz Çınar şu an televizyondaki en mantıklı ve en düzgün spor yorumcusu. A Spor'da olması beni fazlasıyla üzüyor. Emre Bol ile program yaptırtıyorlar adama çok üzücü
Uğur objektif görünmek için paso salliyor bize. Fener ve bjk ye gelince süt dökmüş kediye dönüyor. Onun tayfası genellikle socrates de s sportda çalışıyor. Süper lig le alakaları yok kafa rahat . Uğur ana akım da süper lig konuşacağım diye yaranmaya çalışıyor.

ea9c334bb36302ff98c3b8cef2247579.webp

Hayırlı olsun diyelim o zaman

Mido: Mustafa Mohamed told Zamalek officials, "I will not go to Galatasaray."

Mido: Mostafa Mohamed will not move to Saint-Etienne, but he is very close to signing another European club

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt