Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize yönetimsel anlamda yeni bir vizyon ve akıl lazım. Ben bıktım,ergenligimde transfer dönemi heyecan yaratıyordu bende. Şimdiyse tam bir buhran. Bu yönetim talimatla çalışıyor,artık eminim. Kimden (!) talimat aldiklari da kendimce belli. Birileri petrolleri kapanmasin istiyor, diğeri zaten her dönemin yalayıcısı. Üçüncü kişi ise zaten saray kuklası. Bu kulupten sizin gibi insanlar men edilmeli asıl. Cengiz,Günay ve Albayrak! Gittiğiniz günü bayram gibi kutlayacağım.

2.5 milyon euro kiralama + 4 milyon euroysa s.t ettien alır muhammedi.Bizde o para yok.

@Sami Karakoç kaynaga göre
St etienne icin NAH size diyolla halen
Mo orayi istiyormus. Zamalek ise yoo diyo halen
Takima geri dönmesi icin görüseceklermis bizi istemiyosa

transfermarkt bilgileri dogruysa sezon sonunda sozlesmesi bitmeyen sadece marcao, luyindama, feghouli, emre k, diagne ve taylan var. yazın 15 transfer falan yapmamız gerekecek.

Sosoya ömürlük sözleşme yaptık galiba harca harca bitiremedi sezonları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim aklim almiyor, bize gelmek istemiYen oyuncuyla buraya kadar pazarlik yapilmaz yapilamaz bizim beceriksizler bile bukadar cahil olamazzzz

Benim aklim almiyor, bize gelmek istemiYen oyuncuyla buraya kadar pazarlik yapilmaz yapilamaz bizim beceriksizler bile bukadar cahil olamazzzz
Kendi yöneticin yada profesyonelin olmadan menajere yetki verirsen öyle olur renktaş.Menajer sonuçta babasının hayrına yapmıyor bu işi para alacağını bildiği için olmayacak transferi oldurmaya çalışıyorlar.Belki kendi çalışanımız gitseydi olumlu ya da olumsuz 1 ay öncesinden sonuç alırdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt