Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek değerli Mohammet
Sende yoktur Cesaret
Bekliyor seni Ümmet
Vardır bu işte Keramet

Gelmezsen çıkacak kıyamet
Galatasaraydır istikamet
Bunca çabaya rağmen gelmezsen
Sen sağ ben selamet

Gelse bile çoğunluk soğudu bu işten. Kaldı ki adamın da gönüllü bir şekilde gelmeyeceği aşikar. Umarım sonunda kaybeden Galatasaray ve taraftar olmaz.

Şöyle bir senaryo da olabilir ortada
Zamalek ilk başta Etien'e satma niyetindeyken sonradan bozuşuyor ve Etien'e asla satmak istemiyor.Ama bize de satmak istemiyor (Türkiye karşıtlığından dolayı )
Mohammed ise bize gelmek istiyor ve o twitterdaki açıklamayı yapıyor

Bizi istemeyen bir oyuncu ile ilgilenmeyiz herhalde. Fatih hocanın bile zikrettiği bir oyuncu sonuçta..

Denizlispor'un açıkladığı Yavuz Kol transferi bizim Kap'a niye bildirilmedi? Biraz saçma değil mi?

Belki çocuk bizi istiyor zamalek yönetim bize satmak istemiyor ülkesinde Mohammed istemiyor gibi haberler pompalatıyor olabilir mi acaba

Sizi bilmiyorum ama bu Transfer döneminden gayet keyif aldim, herkesi gayretinden dolayi tebrik ederim, hep böyle kalin

316995_300221273413724_206685307_n.webp

dransfer böyle yapilir gencler
nereden nereye yav

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Itibar diye birsey kalmadi adamlar görüsmeye davul zurna esliginde gidiyorlar herkesin haberi var,zaten ikna kabiliyeti sifir beceri sifir üstünde bir de acik hedef gösteriyorsun

Illa oyuncu bizi isteyecek ki transfer edelim yoksa sansimiz sifir

Irfancan transferinde bile herkes devreye girdi sirf yarisa sokmak icin,resmi siteden vaz gectik demek bu kadar zor mu alamayacagimiz oyuncunun pesinden kosuyoruz

Tw'da zamelek taraftarı nefret kusuyor Mohammed'e ''Profesyonel kariyerim için Avrupa'ya gitmek istiyorum '' açıklamasından dolayı
Zamelek'in hiçbir takıma satmayıp Mohammed'i dava edeceği haberleri de var
Yani şu hesap :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt