Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ah ah irfan la ugrasacagimiza ne güzel Berat i alirdim oraya 2,5 Mio

Ben anlamiyorum hicbirsey den anlamıyorsan dediğin gibi elmander Drogba ara forvet önerisi işte birde meloyu taffareli ara defans ile orta saha sor bitti gitti bu kadar basit
Abi yapılacak o kadar çok şey var ki bunlar resmen bizi sinir hastası edip kulübün itibarını yerle bir etmek için orada oturuyorlar ve biz kesinlikle cezalandırılacak taraftar değiliz ne zaman destek gerektiyse koşarak gitti bu taraftar cebinde sınırlı parası olan adam bile gitti ürün aldı binlerce insan antrenman izlemeye gitti daha neler neler ama başımızdaki adam çıkmış takımımız ligin en değerli kadrosuna sahiptir diye aklımızla alay ediyor ...

Yonetimde malesef , ki ben hala Mustafa Cengizi cok sevsem de , onun cok ciddi hastaligindan sonra yonetici vasfini tasiyan 2. bir insan evladi olmadigini gosterdi bize. Vasifsizligin kitabini yazdi abdürle yusuf.

O hastaligi da ailemden bilirim malesef. Insanı bambaşka biri yapıyor. Cânım insanlar gözünüzün önünde eriyip gidiyor. :( Allah saglik versin başkana.

Mayista o koltugu birakmalari gerekiyor.

Ve insallah yerine burak elmas gibi vasifsizligin baska kitabini yazacak herifler gelmez.

Son düzenleme:
Gaziantep macımızın hakemi Mete Kalkavan . Şaşırdık mi hayır

NÖBETTE BİR ASLAN VAR ŞAFAK ŞAFAK ŞAFAK

Evet haklısın ama insan yinede inanmak istiyor. Koskoca Galatasarayin marka degerini ffp bahanesiyle ayaga dusurduler ama yönetimin çapına göre bir forvet transferi mutlaka olacaktır bence.

1ligden falanda alabilirler razıyım. Diagne ile sampiyon olamayız.
Son 3 gün kim gelebilir ki .
Mohammed gelse tamamdi.
Ama o da zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt