Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irfan zu fb
Mo Asse/Zamalek

ohhhh

Eslam Magdy

@eslammagdy

عصام سالم المتحدث الرسمي باسم الزمالك: "موضوع مصطفى محمد سيتم إنهائه اليوم وكل الأمور تسير في هذا الاتجاه لصالح جالاتاسراي إعارة لمدة عام ونصف بنية البيع وبعدها سيتم حسم الأمر وفي حالة الشراء بمبلغ 4 مليون دولار".
tarafından Arapça dilinden çevrildi
Zamalek Sözcüsü Issam Salem: "Mustafa Mohamed meselesi bugün sonuçlanacak ve tüm işler bu yönde Galatasaray lehine bir buçuk yıl vadeli satış niyetiyle gidiyor.

Dar kadro var bir de sekidika + Kerem + Diagne da gidiyorlar. AYK da gitti

EEEEEEE!? Bunlar terimi yollamak icin random yapiyorlae

Hee yaw hep yönetim yapıyor zaten bunları adamın sene başından beri aldığı süre 82 dk bunu da mi yönetim söyledi Terime.. . onyekuru gelmiş halil gelmiş bu zamana kadar 80 dk oynatılan adam bugünden sonra 1 dk bile zor alır..yönetimi tebrik ediyorum bu isabetli karardan ötürü en azindan Jesse kardeşimiz son bir şans yakaladi kariyeri acisindan

Son hamleleri de Az olan Şampiyonluk şansımızı mucizelere bırakacak şekilde yapın ki dostunuz Ali Koç un bari bu yıl yüzü gülsün

Kerem yok
Jesse gitti
Ali Y gitti
Ogulcan sakat
Halil antrenmanlara cikmadi

iyi kanat rotasyonumuz var diyebiliriz
Kerem yok derken askerlik sıkıntısından bahsediyorsan o isim Kerem değilmiş, Emre Kılnç diyorlar Akbaba diyende var ama o sorun halledilir bunlar milli oyuncular sonuçta..

Hee yaw hep yönetim yapıyor zaten bunları adamın sene başından beri aldığı süre 82 dk bunu da mi yönetim söyledi Terime.. . onyekuru gelmiş halil gelmiş bu zamana kadar 80 dk oynatılan adam bugünden sonra 1 dk bile zor alır..yönetimi tebrik ediyorum bu isabetli karardan ötürü en azindan Jesse kardeşimiz son bir şans yakaladi kariyeri acisindan

Aynen oyle

Ustat sen neden ali yavuzun ustu cizilmis haberin var mi

Bir macta son dakika/saniyelerde oyuna sokacaklarmis. Hazirlanirken uyuşuk davranmis biraz. Terim tamam otur yerine girmiyorsun falan demis😂😂😂

Benim bildiğim diagne wba - 1.8 euro kiralama, 1 milyon 100 bin euro maaş bizden ödenecek.
Luyindama everton-1 milyon kiralama 7,5 opsiyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt