Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan bugün sonuçlanmaz bence, 6 milyon %50 pay artı bir futbolcu teklif etmişiz. Futbolcu büyük ihtimalle genç ama sonraki satışından bizde yüzde elli istemişiz. Ctesi pazara kadar uzatıp en fazla verene satacaklar. Fener 4,5 artı deniz türüç artı serdar aziz veriyor. Hatta isterseniz sene sonuna kadar sizde kalsın 4 e düşürelim diyor.
Marsilya pay vermek istemiyor 6 milyon veriyor.
Mohamed işi olumsuz değil yine yolunmaya çalışıyoruz. El altından para koparmak isteyenler var. Bence 2 milyon euro artı 5-6 milyon euro ile ctesi iner İstanbula.
Ligden sürpriz kanat oyuncusu halil, hoca gecen sene de istedi. Ozornwafor kiralık +750 bin euro gibi bir paraya bitirmek istiyoruz. Ndayishimiye de bedelsiz kirlaık sene somu zorunlu 1 miöyon euro artı %20 istiyoruz

images (58).webp

biraz önce sıçtım

Ooo bugün yine Mohamed'i almışız, hayırlı olsun.

Manyak ettiniz lan bizi, psikoloji falan bırakmadınız.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kerem bedelli yapip gelir yav kadroya giremiyor zati 20 gün gitsin gelsin daha verimli kamp yapar orada ;D

Zamalek Kulübü başkanı kamera önünde açıklama yapsa inanmam artık.

Yaw tamam birakin bu isleri arkadas. Kimseyi almayin kimseyin satmayin. Ikinci yarilari daha iyi oynjyoz zaten. Satip ta alamayacaginiz zaten. Kalmis uc gun sunun surasinda. Bizleri borca sokmadiginiz icin tesekkur ederiz. Mayis'ta da gidersiniz umarim.

sicak gelisme

Zamalek’in basin sozcusu bir TV programina baglandi:

Essam Salem : Mustafa Muhammad's file will be settled today in favor of Galatasaray, the contract will be a loan for a season and a half for $ 2 million, and if the purchase clause is activated, the Turkish club will pay $ 4 million.

Epeydir dışarıdan takip ediyordum üye olmuyordum ama bu zamalek yüzünden üye oldum. ben bu araplar kadar karaktersiz bir ırk daha görmedim. ırkçılık falan demeyin bunun ırkçılıkla alakası yok.

İrfan bugün sonuçlanmaz bence, 6 milyon %50 pay artı bir futbolcu teklif etmişiz. Futbolcu büyük ihtimalle genç ama sonraki satışından bizde yüzde elli istemişiz. Ctesi pazara kadar uzatıp en fazla verene satacaklar. Fener 4,5 artı deniz türüç artı serdar aziz veriyor. Hatta isterseniz sene sonuna kadar sizde kalsın 4 e düşürelim diyor.
Mohamed işi olumsuz değil yine yolunmaya çalışıyoruz. El altından para koparmak isteyenler var. Bence 2 milyon euro artı 5-6 milyon euro ile ctesi iner İstanbula.
Ligden sürpriz kanat oyuncusu halil, hoca gecen sene de istedi. Ozornwafor kiralık +750 bin euro gibi bir paraya bitirmek istiyoruz. Ndayishimiye de bedelsiz kirlaık sene somu zorunlu 1 miöyon euro artı %20 istiyoruz
10 milyona adam sattık herhalde yoksa bu paraları nasıl verebiliriz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 Mi nerden cikaracagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt