Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sicak gelisme

Zamalek’in basin sozcusu bir TV programina baglandi:

Essam Salem : Mustafa Muhammad's file will be settled today in favor of Galatasaray, the contract will be a loan for a season and a half for $ 2 million, and if the purchase clause is activated, the Turkish club will pay $ 4 million.

amin

Luyindama gidiyorsa zaman kaybetmeden bosta olan Jozo Simunovic'i almak lazim 26 yasinda 1.91 boyunda sag ayakli

Sabah ciddi ciddi aldik gibi arkadaslar, kulubun basin sozcusu acikladi, aksam saatlerinde isler degisiyor biliyorsunuz o yuzden hayirli olsun diyemiyorum.

Basın sözcüsü aciklamis. Artik gelmezse harbiden garip

Pek sakin olunacak bisey yok Allah belamizi vermis,futbolcusu bile gerzekali olan bi camia,ceza versinler yazmak istemiyorun artik
Senin gibi taraftarlara ihtiyacı yok zaten bu camianın. Herkese laf edebilirsin karışmam ama kusura bakma takımıma laf ettirmem. En üst seviyeden ceza verilmesini talep ediyorum.

sicak gelisme

Zamalek’in basin sozcusu bir TV programina baglandi:

Essam Salem : Mustafa Muhammad's file will be settled today in favor of Galatasaray, the contract will be a loan for a season and a half for $ 2 million, and if the purchase clause is activated, the Turkish club will pay $ 4 million.

5 dakika hicbirsey anlamadan dinledim ama basin sözcüsü olduna inanmiyorum daha cok muhabir gibi geldi 2 milyon dolar felan diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt