Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut + para = Eren Derdiyok yapın bari.

Burak'ı da Çin'e postalayın, bu sene bu kazmayı sattık sattık daha da sittin sene satamayız.

Ntvsporda ne yaladılar be

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leicester City'nin parlayan yıldızı Jamie Vardy, sakatlığı nedeniyle sahalardan 1-2 hafta uzak kalacak.

Dündar six hayırlı olsun

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halen daha bu yönetimden düzgün birşeyler bekleip nöbet tutuyorsunuz ya, pes doğrusu. Sabrınıza hayranım.

Yani "Melo hic birsey yapmiyor" lafinin komik oldugunu anladin?

Melonun Inter performansi beni ilgilendirmez. Bizi diriltti gecen sene her mac gol yiyiyorken. Kaldi ki banko 11 de ordada.

Telles ordada yumusak oldugundan mancini onu juventus napoli fiorentina gibi zor maclarda oynatmiyor. Umarim alirlar. Geri gelirse 1.5 milyonluk Caroleun yedegi olur ancak..

Hamitten bahsetmemissin :) cok sasirdim inan, hic sakatlanmazdi melonun yerini tutardi oysa! :)

Semihe de cok sasirdim!!!! Hani hic sakatlanmiyor demistin? O varken takim gol yemiyodu!!?? Benim iddia ettigim gibi sakarlikta yapmiyordu hayret nereden bilmisim sakarliklarini acaba? Attim tuttu mutlaka!!

Ligin ilk yarisinda Podolski gibi skorer takima ilave olmasina ragmen gecen seneye gore melosuzluk neye mal oldu gorduk!

Simdi 3.5 milyon euroya sattigimiz Melo yerine sozlesmesi 5 ay sonra bitecek olan Donk a 2.5 milyon euro odemeye hazirlaniyoruz.

Bakalim Melo nun işini bu "Istatistik olarak lig lideri" olan Donk ne kadar yapacak gorucez!! Donk ne kadar 2 yonluymus hepsini gorucez!!
Arkadaşım o zaman da anlama kıtlığı çekiyordun hala öylesin. Melo takımın en çok kazananlar sınıfındaydı ve o kadar fark yaratmıyordu son 2 sezonunda. Sneijder kadar para alıp Bilal kadar iş yaparsan eleştiririm doğal olarak.
Banko 11 dediğin adam maçların yarisinda cezali zaten.
Donk'la da fiyat karşılaştırma Donk da Melo'nun aldığının yarısını alacak. Ayrıca Melo'nun ilk iki sezonu gibi olmaz da son sezon oynadiği futboldan iyi oynayacağı kesin. Yaş farkını da bıraktım.
Dursun Özbek çok hata yaptı ama Melo'yu satmak yaptığı az sayıda başarıdan birisi.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren'i en kötü zamanında 2.5 bayılıp alan Kasımpaşa aptal değildir herhalde

Oyuncu da gelmek istıyorsa illaki orta bir yol bulunur bence. Umut Kasımpaşa da sırıtmaz bence. Sonuçta Eren içinde 10 M € isteyecek halleri yok.

Umut + 2 M € kabul ederler.

Ben ne dedim size Edmilson bizim için bekletiyormuş teklifi

Belçika medyası haber yapmış

En çok rakiplerimizi oyun olarak ezmeyi özledim. Kaç senedir ezik bir futbol oynuyoruz. Tamam başarı geldi ama futbol olarak hiç tatmin etmedi. Onun için bu duyguyu bize bir daha kazandıracak oyuncu kimse o gelsin. Benim için illa yıldız olacak diye bir şart yok ama kaliteli olsun yeter.

Son düzenleme:
En çok rakiplerimizi oyun olarak ezmeyi özledim. Kaç senedir ezik bir futbol oynuyoruz. Tama başarı geldi ama futbol olarak hiç tatmin etmedi. Onun için bu duyguyu bize bir daha kazandıracak oyuncu kimse o yapılsın. Benim için illa yıldız olacak diye bir şart yok ama kaliteli olsun yeter.

Denizliyle olmaz o dediğin.

tarafsiz ilkeli haber kaynagimis Fatih bey

DailyExpress'den haberi almislar

Daily Express'in haberine göre, Jose Mourinho'nun görevinden kovulmadan önce yönetime bildirdiği 23 yaşındaki oyuncu için Premier Lig devi harekete geçmek üzere. Bu konuda Chelsea'nin başını ağrıtan en önemli husus ise Inter'in 8.5 milyon avroluk satın alma opsiyonuna sahip olmasi

dursun hamza ve onun kafasındaki adamlar premiershipten bile adam alamaz okadarda iddialıyım boşa uçak masrafı yapıyor gavatlar

Olur mu jemi aldilar ya? Reading "bundan bi halt olmaz" deyip bonservisini eline verdigi okuzu biz imza parasi verip 3 yillik kontrat bile yaptik ya ?!?! :) :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt