Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax teknik direktörü, ben transferin bittğini düşünmüştüm ama resmi bir şey duymadım belki bir iki gün ara verdiler şimdi tüm güçleriyle çalışacaklardır demiş rijin için. Sigtirson git , bu adam için hunharca çalışacaklarsa bu yönetime de nokta koyayım. Adam bildiğin kafa bulmuş. Emre mor süperstarı için de alay etmişlerdi şimdi de haller midir nedir onun için alay etmişler . Dursun bu kadar yayma ününü. Bari git messiye teklif yap öyle güldür kendine .

Sent from my iPhone using Tapatalk

CN7SR6iUkAQbe4X.jpg

Bitik ve kalitesi belli olan 26-27 yaşında olupta bize katkı sağlayabilecek oyuncular için özel konu açalım o zaman.

lucescu Trabzona gittiyse Trabzon için büyük başaridir

ama her zamanki gibi kolpa haberdir

aynen öyle zaten elimizde 2 tane kanat var baska yok hem tannane hem edmilsonu al hangisi tutarsa

Bizim şu an ya tutarsa transferiyle yapacağımız birşey yok. Bizim garanti adamlar aldıktan sonra bunlara yönelmemiz lazım.

Bruma ve Telles'e sahip çıkamadık ki bence ikisi de bu adamlardan daha potansiyelli ve hazır geldiler. Bu oyuncular kötü değil ama en az 5-6 garanti 11 adamı aldıktan sonra bakmalıyız.

Benim için gelecek sezonun en büyük transfer önceliği Telles ve Bruma'nın satılmamasıdır. Bu adamlar dönmeli bana göre.

Bizim şu an ya tutarsa transferiyle yapacağımız birşey yok. Bizim garanti adamlar aldıktan sonra bunlara yönelmemiz lazım.

Bruma ve Telles'e sahip çıkamadık ki bence ikisi de bu adamlardan daha potansiyelli ve hazır geldiler. Bu oyuncular kötü değil ama en az 5-6 garanti 11 adamı aldıktan sonra bakmalıyız.

Benim için gelecek sezonun en büyük transfer önceliği Telles ve Bruma'nın satılmamasıdır. Bu adamlar dönmeli bana göre.

telles gitti gözüyle bak bruma döner ama

Gereksiz adamlarin pesinde gunlerce kosup gerekli olanlara sorup giden bir transfer ekibimiz var

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

grossa alacagimz parayi 6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan donka harcarlarsa agir sövmek lazim

hayirli nöbetler

Ya millete hiç yoktan alay diye malzeme veriyoruz bazen .

De Boer Rhijin için demiş ki transferin bittiğini düşünüyordum ama resmi birşey duymadım.

E demekki daha iyisini buldular onun için uğraşıyolar Rhijin'i hazırda bekletiyolar alay konusu olacak detay ne burda?

Haller için ise alay konusu olan 2M teklif etmemiz mi 9M istemeleri mi bilemiyorum.

Mesela şu Carole'yi İnter'e gönder iki üç maç anca oynar. Telles adamların ilk 11 oyuncusu oldu ve zirve mücadelesi veriyorlar . Bazıları küçümsüyor ama o lig hala taş gibi orta sıralardaki takımları bile bu ülkede zirve Mücadelesi verir ama neymiş Carole Telles'den iyiymiş. Ben bunu diyen kardeşlerime kızmıyorum, adamlarda Dursun gibi bir başkan var . Oturup ağlayacak değiller ya sevmeye çalışıyorlar . Buradan Telles mükemmel futbolcu anlamı da çıkmasın ama Carole'den net iyi oyuncu. Bruma da sakatlanmasaydı şu an belki ağzımız açık izliyorduk , o Rize maçındaki hareketleri hala hafızamda.

grossa alacagimz parayi 6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan donka harcarlarsa agir sövmek lazim

hayirli nöbetler
harcadılar bile ağır sövsen nolur adam hala yerinde biz burda saç baş yolalım Dursunun tipini görünce delleniyorum bir yere çıkıp konuşmasın anipati kazanıyo daha da 10 gün içerisinde bitiricez cümlesini duymak istemiyorum 30 yerinden bıçaklarım :D

Bu konuda size Katılıyorum , eğer üst düzey bir kanat alınmayacaksa iki tane genç alınması çok iyi olur . Tannane ve Edmilson ikisi alınsa bence beklenmedik olumlu bir hareket olur . Ha olmayacağı belli. Gelecekler zaten az çok belli oldu. Donk tannane rhijin alındı gibi , forvet belli değil. Böyle olursa çoğu kişinin haz almayacağı malum .

Tannane ve Edmilson'u videolarda dikkatlice izledim.

Tannane kaliteli ayak, pasları da oldukça etkili, şutları da bir o kadar etkili. Defansif yönü ise çok kötü, saçma sapan kartlar görmüş. Faslı olduğundan dolayımıdır bilmiyorum ama Ambrabat'ın bir kopyası. Takımın lider oyuncusu olduğu sürece çok başarılı olacaktır, bu da küçük takımın büyük topçusu olacağı anlamına gelir. Bizde bu kadar özgüvenli oynayamaz, baskı altında ezilecektir.

Edmilson için Aydın kardeşimizi tebrik ederim, boş bir oyuncu olmadığı ortada. Her anlamda kendini geliştirmiş neredeyse videolarda sıfır hata ile oynadığını gördüm. Çok hızlı, pasları akıl dolu, birebirde durdurmak oldukça zor, savunma ve hücumda çok etkili. Takım oyununa çok uyumlu ve bencil değil.

Tam bir reyiz

Haksız yere oyundan atıldıktan sonra telefondan pozisyonu incelerken

Tam bir reyiz

Haksız yere oyundan atıldıktan sonra telefondan pozisyonu incelerken

Bence sen Edmilson ile irtibat kur. Menajerlik teklif et kendisine. Acun'u cebinden çıkarırsın kardeş , ilk bu mevzuyu açtığında Edmilson'u kimse bilmiyordu . Şimdi ise Ronaldo muamelesi görüyor. Bence sen burada harcanıyorsun , bak Acun da ilk Pazar Süprizi sunarak buralara geldi . Senin de hiçbir eksiğin yok bence .

Son düzenleme:
Van der Wiel, De Jong, Zaza, Nefes alan kanat

bunlar gelsin ytr
donku geldi var sayiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt