Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş her maç komedi filmi izlemekten bıktım. Semih'i ayrı, Sabri'si ayrı, Burak'ı ayrı, Umut'u ayrı... Bu kadar beceriksiz adamı bir araya toplayıp verim beklemek o kadar salakça bir iş ki... Her maç Charlie Chaplin'in sessiz filmleri gibi. FFP'den ceza yemeyi bile göze alarak sırf bunları izleyerek daha fazla kahrolmamak için bile gidip adam gibi topçular alsınlar artık. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum da Doumbia ve Adriano'yu opsiyonlu kiralamak bu kadar zor olmamalı.

necati ateş karşıyakadan ayrılmış kesin gündemimize gelir alın size yeni forvet :D :)

Geriden okudumda kargalarin nin borcu arkadaslarin dedigi gibi bizden beterler. Ayrica hicbir basarilsri yok.zaten divandaki adamin gs gayrimenkul satar borcu kapair. ya biz ne yapacaguz damesinden belli. Sadece medyada yer bulmuyor. Fenev medyasi durmadan ffp diye zirvaliyor, yok dursun su kadar mevlaya kefil oldu filan diye taraftarin algisini degistirmeye calisiyorlar. Biliyorlar dursun gibi mal bulunmaz hint kumasi. Tipki aysal zamaninda cikan battik bittik haberleri gibi.

Ha fiko iyi baskandir. Aldirdigi oyuncular genel olarak max ile oynuyor ve kadro muhendisligi acisindan olduka dogru isler yapti, min. Mevlaya baya iyi takim kurdu ve yonetmesini de biliyor. ama takim looser olunca bunlar da bi boka yaramiyor. :asd22:
mebla olacak rtaş düzeltelim şurayı

Ajax taraftarının satılacak diye bayram yaptığı Van Rjhin transferi gerçekleşirse Emre Utkucan aleyhine bisiler yapmalıyız.

Ajax'in kadro kalitesi ortada çünkü.

Bonbalar patlamadi mi hala bonbalar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takım ne zaman ki akıllı , zeki , bilinçli ve genç yöneticiler ile çalışırsa iste o zaman başarı gelir. Denizli dinazoru ve kongredeki fosiller ile yönetim Kurulu'ndaki tarihi eserlerle olmaz. Rijin , Donk ile bir ileri ,iki geri gideriz . Başka da bir faydası olmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yabancı sınırı varken alındı Tolga iyi çıkmasa da o dönem verilen para yine uygundu. Beğenilmeyen Motta ve Pedro bizde oynar bence. Diğer dediğin adamlar konusunda haklısın bu işler biraz da şans onda da haklısın ama benim dediğim konu adamlar yanlış ta olsa doğru da olsa muhasebesini sağlam tutuyo transfer yaparken. Gönderirken de sorun yaşamıyo. Bizde kim gelse kene gibi yapışıyo takıma.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi güzelsin de Tarık da Olcan da Hamit de yabancı sınırı yüzünden alındı. Bruma-Telles-Amrabat'ı yabancı sınırı yaktı. Amrabat geçen sene gönderilmemiş olsa hem geçen sene hem de bu sene çok farklı olabilirdi.
Hatta Burak-Selçuk ikilisinin zamlı sözleşmesi de yabancı sınırıyla oldu.
Tuzak kurdular biz de bu tuzağa düştük. Yabancı sınırını daralttılar biz yerli yatırımı yapmak zorunda kaldik sonra tam da FB nin çöplerinin sözleşmesinin bittiği sezonda sınır kaldırıldı. O kadar güzel ayarladılar ki bu sezon başında Caner, Topal gibi adamlarla zamlı sözleşme yapmak zorunda kalacaklardı ondan da kurtuldular.
Kumpası yedik maalesef bizi bu ortamdan kurtarabilecek başkanı da gönderdik. Aysal olsa dış ilişkileriyle kritik takviyeler yapıp takımı toplayabilirdi.

Bakın bizim en büyük sorunumuz tribün. 10.000 kişiye oynuyoruz. Aysal varken full çekiyordu stat, taraftarı tribüne çekmeden hiç bir tasarruf modeli kurtaramaz Galatasaray'ı.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer ve Carole düzeldi yeni transfer sayılırlar diyip transfer yapmazlarsa hiç şaşırmam.

YALANCI DURSUN!!!

Dumbo Dursun Kanat kulaklariyla ucup gitse keske

Bize gelecek oyuncular pismis oyuncular olucak genc oyunculari yetiştirmeyi birak alt yapisi saglam oyuncuyu bile gelistirmeyi antreman yaptirmayi bilmiyoruz onun icin bize genc oyuncu yaramaz

Hic inanma buna. Bu dursunun kicini kurtarma palavralari! Hamza yaz boyu forvet istedi her roportajinda. Almadi ozbek biladerler. Melo yu tutmak icin kafasini dinlesin diye hamza o kadar taviz verdi yaz idman doneminde. Son gun 3.5 milyonu gorunce takimi sabote etmek pahasina yolladi meloyu dursun capsizi.

Dursun alacakmisda hamza mi engellemis? Inanmayin bu palavralara. Alabilecegi adamlari gorucez. Alamazsa yarin denizliyi yolladiginda da "biz tam aliyorduk denizli istemedi" palavralari cikar.

Tamam Dursun'un da payı var ama lütfen Dursun'a sallamak için 'o kadar para harcadık Sabri'den iyisi geldi mi?' diyen bir adamı, 'burak üzülmesin diye santrafora iyi birini istemeyen adamı' aklamayın şurada.

Hamza pisliğin büyüğünü yapmıştır. Nefretim her gün daha fazla katlanıyor adama.

Doumbia dönmüs Roma'ya firsat bu firsat. Penaltilar disinda her anlamda bizim cakma qral'dan iyidir.

İyi güzelsin de Tarık da Olcan da Hamit de yabancı sınırı yüzünden alındı. Bruma-Telles-Amrabat'ı yabancı sınırı yaktı. Amrabat geçen sene gönderilmemiş olsa hem geçen sene hem de bu sene çok farklı olabilirdi.
Hatta Burak-Selçuk ikilisinin zamlı sözleşmesi de yabancı sınırıyla oldu.
Tuzak kurdular biz de bu tuzağa düştük. Yabancı sınırını daralttılar biz yerli yatırımı yapmak zorunda kaldik sonra tam da FB nin çöplerinin sözleşmesinin bittiği sezonda sınır kaldırıldı. O kadar güzel ayarladılar ki bu sezon başında Caner, Topal gibi adamlarla zamlı sözleşme yapmak zorunda kalacaklardı ondan da kurtuldular.
Kumpası yedik maalesef bizi bu ortamdan kurtarabilecek başkanı da gönderdik. Aysal olsa dış ilişkileriyle kritik takviyeler yapıp takımı toplayabilirdi.

Bakın bizim en büyük sorunumuz tribün. 10.000 kişiye oynuyoruz. Aysal varken full çekiyordu stat, taraftarı tribüne çekmeden hiç bir tasarruf modeli kurtaramaz Galatasaray'ı.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu dediklerinizin hepsine katılıyorum. Yabancı sınırlaması Demirören yavşağının Ünal Aysal kini yüzünden bu kadar oynak bi hale geldi. Ama yine de ben hamlelerimizi çok kötü buluyorum. Selçuk Burak sözleşmelerinin bitmesine 2-3 yıl varken gereksiz yere iyileştirme aldı. 2yıl önceden kural önce 6 sonra 5 olarak açıklandı. Diğer takımlar buna hazırlık yaparken ben hatırlıyorum yönetim hep yabancı topçu peşindeydi. Ki olay aldığın adamın maliyeti. Biz kimi alsak ederinden çok fazla paralar verdik, saçma sapan kontratlar yaptık. En son patlak veren Umut ve Sabri sözleşmeleri gibi. Ne tarafından bakarsan bak bence muhasebe yönetimi çok kötü yapıldı, yapılıyor.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursuna Fazla guvenmeyin yaz ayinda cl de oynuyacak takima sponsor bulamamis birisi aldigi oyuncunun degerni 30 mn € zanneden adam en buyuk transferimiz dursunun gitmesi olur antalyada kamp yapicak oteli ayarlayamamis bide otel sahibi senin ben sufatini donk transferide tam bir fiyasko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt