Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m1q871.jpg

Nolmus buralara böyle , alışamadım bi türlü ama hayırlı olsun hadi, iyidir degisiklik..

Foruma 2 senedir pc den girmiyor sayılırım. Tapatalk akaaar

Envoyé de mon Sony Z3

---------------------------Muslera---------------------------
Gross.---------Denayer-----------Chedjou---------Carole

---------------------Selcuk--------Donk-------------------------

-------Podolski--------W. Sneijder-----------Aspirilla---------
-----(Edmilson)-------------------------------(Tannane)------

--------------------------TRANSFER------------------------------

Yedekler : Cenk - Hakan - Semih - Yedek Ön Libero - Yasin - Bilal - Umut - Sinan

Galatasarayın mevcut imkanlar ile kurabiliceği en iyi kadro. Geleceğe yatırım, Taraftara yatırım. Birazda Futbol Resitali...
Zamanla yedek oyuncularda değişir. Sezon sonunda 1-2 Dünya yıldızı ağır abi alırsın olay biter.. Daha ne uğraşıyorlar anlamış değilim.
Taraftar artık Genç, Yırtıcı, Show yapan ama Takım oyuncusu istiyor. 55 Milyon küsür Taraftarın var ama Stada taraftar gitmiyor.
Neden ? Çünkü bu Taraftar Keita gibi Drogba gibi Eboue gibi show yapan ama Takıma abilik yapan bu Yabancıları özledi. Kewell gibi,
herifleri özledi. E, sen her Transferden Menajerle para kırışıp cebine, şirketlerine para aktarırsan tabi Galatasaray fakir kalır.

Ciddi olursak tannane Emre mor donk gelecek galiba yine hüsran olacak bu dönemde. Bir ihtimal birşeyler olur diyordum ama yine ffp kral Burak vb haberler başladı.

la ofsayti bozmasa topu iki kere cizgiden cikarmasi gerekmeyecek
sonra cahil turk taraftar boyle seyleri gormeyip stoper yorumu yapiyor

iyi de öbür heriph de opsaytı bozuyor

ya da bozmuyor mu , her neyse adam güzel atraksiyon yapmış

Son düzenleme:
Birkaç güne ak koyun kara koyun belli olur. Çok aşırı iddia var. Ben hiç umutlu değilim şahsen. Denizli denen adam iyi T.D'dir. Ona lafım yok. Fakat oyuncudan gram anlamıyor işte. BJK döneminde Ferrari'ler, Fink'ler, Mustafa'lar hatırlıyorsunuzdur. Ne para dökülmüştü boş yere. Aynısı olucak bence... Transferi geç takım çöp dolu. Kiralıkları saymıyorum. Muslera, Poldi, Sneıjder'i çıkar takım kümeye oynar... Bu adamların temizlenmesi lazım acilen ama zor. Kim alır? Anca sözleşme feshi edip s. ediceksin. Ama ona da Aysal gibi bi vizyonlu başkan lazım. Bu temizliği anca onun gibi vizyonlu biri yapabilir...

Buyuk baskan bir kac macta daha puan kaybetmemizi bekleyip bombalari oyle patlatacakmis.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adebayoru bile şu haliyle ister oldum Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın hamza ve tayfası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt