Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun'un 10 gün sonra herkes görecek diyeli kaç gün oldu.? Şaka gibi lan..

@srfydn1905: Mustafa Denizli eğer isterse @StephaneMbia'yı Galatasarayımızda izleriz. Ancak iş Denizli'nin talebinden geçiyor. Gerisi kolay..
Dalga geçiyor bence talebi nedir kim istemez mbia yı
Donk da gelsin oda ikisinide oynatırız
Muslera
Denayer Ched Donk Carole
Mbia Selçuk
Carillo Sneijder Podolski
Damiao

Mis

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tannane ye pek ısınamadım sağlam basmıyo gibiydi yere

Carillo kesinlikle çok iyi

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem Donk hem Mbia gelsin be adamların yedek kulübesinde Veli Tolgay Meireles Ozan gibi adamlar var bizde bi Jem Paul var. Joseyi o mevkiinin oyuncusu saymiyorum.

Mbia-Selcuk yaparsın Donk'u da koyarsin benche sıkıntı yasamazsin.
Kale Muslera
Hakan-Ched(Denayer) tandem
Mbia-Selcuk göbek
Wes beyin
İmmobile golcü

Al sana müthiş sağlam atletik futbolu bilen harbi kadro.

Su kadroya Carole Wiel Tennane Podolskiyi eklersin sahlanir.

Ama sen Semih Burak Yasin gibi adamları oynatmaya kalkarsan Denizli yaşına hurmeten fazla bir şey yapmam en fazla kicina tekmeyi yersin sezon sonu. Aynısı Hamza için de dedik dinlemedi sen bari dinle.

Rhijn-Mbia-Donk-Carrillo-Damiaoya itirazım olmaz şuan süper olmaz Donk ve Rhijnden ötürü ancak klas sayılır.

Brezilya basınının geçtiği son dakika bilgilerine göre; Santos'taki sözleşmesini mahkeme kararıyla fesheden Damiao için yerel mahkemeden 'ret' kararı geldi. Brezilyalı oyuncu Santos'un oyuncusu olarak devam edecek ve onu transfer etmek isteyen kulüp bonservis bedeli ödemek zorunda kalacak.

Brezilya basınının geçtiği son dakika bilgilerine göre; Santos'taki sözleşmesini mahkeme kararıyla fesheden Damiao için yerel mahkemeden 'ret' kararı geldi. Brezilyalı oyuncu Santos'un oyuncusu olarak devam edecek ve onu transfer etmek isteyen kulüp bonservis bedeli ödemek zorunda kalacak.

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MEVLUT hayırlı olsun.

Damio da gitti, kaldı elimizde immobile . Biz bir b.k alamayacağız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasarayın başkanı olsam veya tdsi 5 6 tane orta sınıf oyuncu alacağıma, başkana derim ki Yarmolenko yıllık s10 ne alıyorsa verin, mbia olmazsa donk, forvete kweuke veya o tarz bir oyuncu.

Muslera
Denayer Şeyşu Semih Olcan
Selçuk Mbia
Yarmelonko S10 Poldi
Kweuke

Şu kadroyu türkiye liginde yenecek çok az takım olur.ikinci takım hava yakalarsa en fazla 2 maç yenilgi 2 maç berabere kalınır.

Nevzat diyorki denizli tannani istemiyor disiplin sorunu varmis , diger adaylar daha iyimis , ben size diyorum bunlar bizi oyaliyor transfer yapmiyacaklar, donk dan sonra son gün bir tane tuaf bir tip daha gelir ve baska oyuncu da almayiz

Nevzat diyorki denizli tannani istemiyor disiplin sorunu varmis , diger adaylar daha iyimis , ben size diyorum bunlar bizi oyaliyor transfer yapmiyacaklar, donk dan sonra son gün bir tane tuaf bir tip daha gelir ve baska oyuncu da almayiz

kimmis o adaylar

Gökhan Zan: Hamza hoca; 'Sezon sonuna kadar beraberiz dedi. Beni hazırlayacaklarını söyledi. 1-2 ayda fit duruma geldim.

Gökhan Zan: Beşiktaş maçı listesinde ismim vardı. Galip geldik. Eve gittim Hamza hoca aradı; 'Ben senle çalışmak istemiyorum' dedi.

Gökhan Zan: 'Hocam bu kimin fikri, sizin mi başkasının mı' dedim. 'Hayır benim fikrim' dedi. 'Neden' dedim, 'Koray'ı oynatacağım' dedi.

Gökhan: Yüzüme bunları söyleyip, arkamdan başka işlerle uğraşıyorsanız, kim bilir takım arkadaşlarımla, oyuncularla neler yaşamışsınızdır.

ulan bu hamza ne lanet adam cikti böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt