Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polar fabrikası sözü verse giderlerdi yanlış taktik izlemiş Acun.

Abi çokmu zor bu Topçulardan kadro kurmak

Muslera
Wiel chedjou Donk Carole
DeJong selçuk
Carrillo sneijder poldi
İmmobile

Ah ulan ah, sene başında şu kadroyu kurabilirdik. Irkçı yüzünden kuramadık. Bu kadroya kimse 11 puan fark atamazdı.

Muslera
Maxi Pereira - Chedjou - Denayer - Telles
Mbia - Selçuk
Konoplyanka - Wesley - Podolski
Gignac​

Asıl nöbet şimdi başlıyor beyler, gözler tüm gün KAP sayfasında, eller F5 tuşunda..

milik haberlerini hangi fenerli muhabir sıktı beyler ?

o adamın kramponunu dahi alamayız ajaxta göze batan adamı bizemi verirler

CWOP9D1UAAAvbe-.jpg

Kap'tan ceza almamak için donkun antrenman fotoları paylaşılmamış

Evren Turhan dediyse inanırım, güle güle Wesley seni unutmayacağız..

Galatasaray maçını izlerken artık içimde zerre heyecan kalmadı. 2011 yılındaki gibi kadro yenileme operasyonu gerçekleşmezse daha kötü günler bizi bekliyor. Aynı adamları görmeye o kadar alıştık ki Jamaika 3. liginden zenci getirseler aha bu forvet oynayacak deseler artık sesimi çıkarmayacak duruma geldim. Sözde ''Galatasaray Başkanı'' bize karşı resmen yıldırma politikası uyguluyor.

12 yıldan beri sağ bekte Sabri'yi görmekten bıktım usandım. Forvette Umut'u ve Burak'ı görünce futboldan soğuyorum. Yedeklere bakıyorum içim sıkılıyor dışarı çıkıp nefes almak istiyorum.

Edmilson alınmadığ için mutluyum çok abartılıyor ve şuan sorumluluk alamaz çok büyük yük var futbolcularda 3. Olursak bile isyan çıkar

Alper 10 milyon eder demiş birisi
Sonra millet niye ibra 15 istiyor diyor

Donk kapakları takıcak buna inanıyorum yetenekli birisi ve kendini burda geliştirdi 2.5 ada kızmayın işini düzgün yapsın 2.5 feda olsun

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt