Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CX93aLgW8AI0IAC.jpg

Dursun denen baskan bozuntusunu "ama borc ödüyor" diye savunan dallamalar nerede?

Borc "ödeyen" adam böyle bir transfer yapar mi arkadas. Yazin zirlayip duruyordu yok 17 Milyon tasaruf ettik diye, simdi niye böyle bir mallik yapiyorsun o zaman sen tasarruf pesindeysen. Adamin 5 ayi kalmis ya, bosman diye bir kural var. Gidersin yazin bedava alirsin veya simdi maksimum 1 Milyon veririsin kimsenin de sesi cikmaz.

Cissemi geliyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onların genlerinde var loserlık

Fener bizle yarışa girdimi sapıtıyor Bjk ile geçen bir yarışı kazanır

Fener bizde mi sapıtıyor sadece,2010'da son maçta Bursa'ya falan kaybeden de Fener değil miydi?Fener özellikle 2005-2006'dan sonra son haftaların stresini kaldıramıyor,şampiyonluklarına bak hep 10+ puan farkıyla sezonun erkenden koptuğu sezonlar.Bir tek 2010-2011 var kafa kafaya giden o da şike zaten.Beşiktaş şu anda şampiyonluğa en aç takım,derbi kazanamama olayı da bitti.Bu sene de bir mallık yaparlarsa uzun süre olamazlar.

öncelikle donkun menajeri ön anlaşma yaparsak 600.000EUR yakın imza parası isteriz dedi...donk da yıllık ücret olarak 1.800.000 EUR istedi...
mustafa denizlinin de aşırı ısrarı olmuş ocakta alınması için...

ocakta alınacak haberi menajere verildiğinde yıllık ücrette indirim ve imza parasını kaldırması istendi...

bu seferde Kasımpaşa 3.500.000 EUR bonservis istedi ve en son gelinen nokta bu arkadaşlar....

sighortsonn olayı doğru 1 yıldır scout ekibi resmen çocuk gibi tutturdu bu adamı...bi analiz videoları var sanırsınız ruud van nistelrooy :)

Bilal donk Jpk bu üç adama ödenen paralar ile alex song u alırdın hepsini donunda sallardı

öncelikle donkun menajeri ön anlaşma yaparsak 600.000EUR yakın imza parası isteriz dedi...donk da yıllık ücret olarak 1.800.000 EUR istedi...
mustafa denizlinin de aşırı ısrarı olmuş ocakta alınması için...

ocakta alınacak haberi menajere verildiğinde yıllık ücrette indirim ve imza parasını kaldırması istendi...

bu seferde Kasımpaşa 3.500.000 EUR bonservis istedi ve en son gelinen nokta bu arkadaşlar....

sighortsonn olayı doğru 1 yıldır scout ekibi resmen çocuk gibi tutturdu bu adamı...bi analiz videoları var sanırsınız ruud van nistelrooy :)
: ) ne diyon

Fener bizde mi sapıtıyor sadece,2010'da son maçta Bursa'ya falan kaybeden de Fener değil miydi?Fener özellikle 2005-2006'dan sonra son haftaların stresini kaldıramıyor,şampiyonluklarına bak hep 10+ puan farkıyla sezonun erkenden koptuğu sezonlar.Bir tek 2010-2011 var kafa kafaya giden o da şike zaten.Beşiktaş şu anda şampiyonluğa en aç takım,derbi kazanamama olayı da bitti.Bu sene de bir mallık yaparlarsa uzun süre olamazlar.

Umarım dediğiniz gibi olur saçmalarlar

Ben kafamda ligi bitirdim

Şu saatten sonra tek isteğim ligde biraz olsun oynanan oyundan keyif almak ve AL'de iyi bir mücadele ortaya konması

galiba fenerli hakkaten 5dkda iki oyuncuyla mı anlaştık saçmalık

Üstelik transferle uğraşan adamların hepsi Londrada , adamla anlaşma yetkisi olan biri olucakta once Marinle sonra Sigtirson la anlaşcak ?

Marin Londra diyolar da hikaye o ortalık karıstırma tamamen

Umarım dediğiniz gibi olur saçmalarlar

Ben kafamda ligi bitirdim

Şu saatten sonra tek isteğim ligde biraz olsun oynanan oyundan keyif almak ve AL'de iyi bir mücadele ortaya konması

Ben şampiyon oluruz demiyorum,bence de olamayız ama sapıtan bir takım olursa o Fener olur,Beşiktaş olmaz bana göre.Şampiyon olmamız için iki takımın da peş peşe puan kayıplarıyla başlaması gerekir.Başlaması gerekir diyorum,puan farkı 5-6 hafta daha 10 bandında kalırsa iş tamamen biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt