Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk için Umut artı para , Lawal içinde Tarık versen bi taşla bi kaç kuş değil kuş katliamı yapardın ortasaha da da Selçuk hariç herkesi postalayabilirdin belki Bilal ve Jose den biri hariç

bu gece yada en gec yarina kadar ingiltereden 2 tane taraftari sevindirecek transfer gelecek....duyum degil sadece böyle hissediyorum, dursun özbek baska türlü cizilen karizmayi yerine oturtamaz,oda bence farkinda bunun..

Chelsea Remy'yi satarsa 40% bizim olsun diye teklif veren enayi olmalidir heralde.

Pek inandirici degil.

Ula gelir gelmez daha ilk uyelik gununde burada sozde bilgi paylasanlara da uyuz uluyorum, 6 yildir ayni hikaye.

Guarin,İnter'den ayrılmak istiyormuş gibi haberler var.Aslında hazır İnter'in de bize borcu varken uygun bir maliyetle alınabilir.Çağ atlar bizim orta saha.Tabi önce forvet,sağ bek ve açık oyuncusu almak lazım.

Tellesin bonservisini isterler

bu gece yada en gec yarina kadar ingiltereden 2 tane taraftari sevindirecek transfer gelecek....duyum degil sadece böyle hissediyorum, dursun özbek baska türlü cizilen karizmayi yerine oturtamaz,oda bence farkinda bunun..

Sergio Aguero hayırlı olsun, hepimizi sevindirecektir bu transfer..

londraya kadar gittiniz burak yılmazı bilice kitlemeden dönmeyin

Böyle giderse bırak karizmayı kestaneyi çizdiricek.

Galatasaray'da Mustafa Denizli, Ciro Immobile'yi istedi. (Ntvspor)

Daha adami resmi olarak satmadik Stuttgart ile mac yapacakmis, adamin bacagi kirilirsa KAP a bildirilmeden ozaman gorurum ben bunlari..

İsimler güzel ama gelicek adam ya mevlüt yada eneramo olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt