Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha adami resmi olarak satmadik Stuttgart ile mac yapacakmis, adamin bacagi kirilirsa KAP a bildirilmeden ozaman gorurum ben bunlari..
Keşke kırılsa diyeceğim ama sporcuların kim okursa olsun sakatlanmasini istemem

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

CX-I_30WAAE0S5k.jpg

Remy haberlerine pek inanmıyorum ancak eğerki cidden satın alma opsiyonuyla kiralanırsa 1.5 seneliğine,Sneijderden beri en iyi transferimizi yaparız.

Tannane Sayko dedik almıyoz,Edmilson elden kaçtı,Artık Carrillo için tam zamanı bu adamlarda dahil alabileceğimiz en iyi adam o.

öyle düşünme kardo tamam daha uyguna alınabilirdi ama :) adamın piyasası 2milyonmuş zaten bizde 2,5a almışız ki trde de gayet etkili olmuş ya tutarsa transferi de değil ...

yahu 6 ay beklesen zaten beleş şu ligde sözleşme bitişi 6 ay kala o parayı bi Canere bi de Töreye verirsin başka kimseye verilmez

Lucas Ontivero: "Ljublianada 11 maçta 4 gol attım.İyi performansım GS'lı yöneticileri etkiledi,beni sık sık arayarak tebriklerini ilettiler"

iste buuuuuuuuuuuu

hadi İngiltere çıkartmasının sonuçlarına bakalım.. gerçi İtalya ya gittiler noldu yine eli boş güven vermiyo yönetim 2milyona açmışlardır kapıyı sincaplar

GS Cimbom ‏@GSCForum
SON DAKİKA // Chelsea'ye Loic Remy için resmi teklif yaptık!

oo bizim twitter bombalari patlatiyor

öncelikle donkun menajeri ön anlaşma yaparsak 600.000EUR yakın imza parası isteriz dedi...donk da yıllık ücret olarak 1.800.000 EUR istedi...
mustafa denizlinin de aşırı ısrarı olmuş ocakta alınması için...

ocakta alınacak haberi menajere verildiğinde yıllık ücrette indirim ve imza parasını kaldırması istendi...

bu seferde Kasımpaşa 3.500.000 EUR bonservis istedi ve en son gelinen nokta bu arkadaşlar....

sighortsonn olayı doğru 1 yıldır scout ekibi resmen çocuk gibi tutturdu bu adamı...bi analiz videoları var sanırsınız ruud van nistelrooy :)

rezalet.. ne denir ki buna..

sightorssonuda nerde izlemis bu ahmaklar? adamin 1 golü var hepi topu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt