Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adebayor un tek bacağı 10 gol atar ulan ölü gomez drogba etoo neler yapıyor adebayorda yapar wes in ilk geldiği sene kac ay oynamamisti 4 golle kapatti devreyi ade kesinlikle alinmali ilk siraya konulmali ismi

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sofuoglu bence akşam akşam SİlMEYE adam arıyormuş :D

ben bunları kullanırım

-Ne için tanışmak istiyorsunuz ?
-Sevdiğim için tanışmak istiyorum.

-Senin numaran gizliyse bizim numaramız daha gizli kardeş sıkıntı yapma
9d2bb6b24e77d228eb09722e5a999e95.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Adebayora hayır diyorsunuz şaka gibi adebayorun kafası uzayda olsa bile burakla umuttan 100 kat fazla fayda sağlar.

Dursuna da yapmak gerek böyle:D şeyler
102a99ce98c03ee7256681c216186ce5.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Son Dakika: Ryan Donk Galatasaray'da

Adebayorun sırf sağ kulağı 5 gol atar.

Envoyé de mon Sony Z3

Adebayor un tek bacağı 10 gol atar ulan ölü gomez drogba etoo neler yapıyor adebayorda yapar wes in ilk geldiği sene kac ay oynamamisti 4 golle kapatti devreyi ade kesinlikle alinmali ilk siraya konulmali ismi

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10x3=30 gol bizi şampiyonluğa götürür.

Kenan Sofuoğlu

İnsan sevdiğine kırılır..
Ben Hakan kardeşimi uzun zamandır örnek ahlakı ve sporculuğuyla beğenerek takip ediyorum ve kendisini gerçekten sevdiğim için samimi bir şekilde tanışmak için yazdığımda bana tepkisi ve sorgulayarak karşılamasından dolayı gerçekten kırılmamın verdiği hissiyatla doğru olmayarak bu paylaşımda bulundum...
Bu paylasimi Hakan kardeşimi kötülemek için değil sadece kırıldığımı belirtmek için paylaştım fakat bu kadar buyutulmesini beklemiyordum ve gereksiz buldum. Bu sebepten öturü paylaşımı kaldırıyorum.

yav kücücük olayi bu kadar büyütmesene

En iyi yerli stopper diye gelmişti

Tolga%2BSeyhan%2BGalatasaray'da.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Hakan şerefsiz zaten bizide kullandı beyaz tv de ben Galatasaray liyim görüşüyoruz oynamak isterim gibi şeyler dedi bizi kullandı kapı gibi kontrat aldı

Envoyé de mon Sony Z3

Feghouli ile ilgilenen kulüpler: Roma, Inter, Napoli, Tottenham, Milan, Liverpool, Arsenal, Man City, Galatasaray

(Futbol Arena)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt