Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırakmış hali de İs yapar gelsin

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değilde bizim koca kafa nasıl oynadı izliyemedim maçını ya

Kuluple baglantisi olan bir arkadasimdan aldigim duyuma gore 2tane forvet dusunuluyor
bir tanesi premier ligten 20yas bir forvet ile anlasmis bizim yoneticiler

Dursun gene patlamak uzere, transferler guya kampa yetisecekti. Gorduk..

Campbell gelsin iş yapar her türlü. Bir tane sağlam sağ bek ve santraforla ara transferden sonra takım toparlanır. Keşke Wiel ve Remy olsa mesela.

Transfer Mancini'si diyenler selam olsun. Akhisar'a dönen İnter'i bi senede Juve'yle başa başa yaptı. Çok büyük adamdı , fiyasko transferlerini falan geçin yabancı sınırı olmasa ve yerli sevici medya taraftarı gazlayan medya şuan CL'de o grubu 1.bitirir çıkardık.

Transfer yapmayınca işte böyle oluyor . Altyapıdan oyuncu cıkarma diye bişeyde kalmadı son senelerde hangi dev takım alttan cıkardıgı oyuncularla oynuyor ki bi Bayern galiba o da Guardiola sağolsun.

Scouting şart çok paran yoksa.
Bende yazdım bunu hatta o gittiğinde instagram dan fotoğrafını paylaşmıştım millet dalga geçiyodu bğtün herkes laf ediyodu şuan çatır çatır oynuyor inter

Mancini cidden büyük hocaydı

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o degilde yine sag bek transferi yapmayacagiz anlasildi??? Ulan yine sabriyi seyrettirecek bu aptal yönetim,ne var bu sabride anlamiyorum 15 tane hoca 24 tane baskan degisti bu sabri hala bizde,ya altin siciyor yada yöneticilerin sex kasedi var elinde baska aciklamasi yok..

Arda naptı izleyemedim özet geçer misiniz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hani 10 gün içinde bitecekti transferler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt