- 20 Mayıs 2011
- 23.548
- 10.477
- 1.873
Ünal Aysal Molde'yi komple alsa kimse şaşırmaz, Özbek sağbekini alsa herkes şaşıracak durumda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal Aysal Molde'yi komple alsa kimse şaşırmaz, Özbek sağbekini alsa herkes şaşıracak durumda.
Sanki sağ bek, sağ kanat, forvet ihtiyacı varmış gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor..
Bas Dost Benfica'ya gitmemişti ya
Peru basını Galatasaray'ın Andre Carillo'ya 5 yıllık sözleşme teklif ettigini yazmış André Carrillo: Millonaria oferta le llega desde la Premier League | El Bocón - Deportes
En azindan Mevlüt tehlikesinden kurtuluyoruz herhalde.
Guingamp veya Rennes takimina gidecekmis diye haber okudum Transfermarkt da. Kaynak:Bild
Mevlüt mü Umut mu
Ikisi de kazma ama Mevlüt diyorum ben. Herif yillarca Ligue 1 de oynadi Umut bir sene sonra postalandi begenilmedigi icin.
o kadar emin olma bu hayatta büzük çok güçlü bir motivatördür.abi benim anlamadıgım bu adam nasıl itü makineyi kazanmış ve bitirmiş ayrıca otelleri nasıl batmıyo bu herifin ... ben kazanamam itü makineyi...
İkisi birden süper olur duNazlı Öztürk Tannane ve Zrkoviç dedi. GS TV spikeri de diyorsa bence bu 2 transfer bitti.