Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zr4rjR.png

Hamza acilen dengeyi bırakmalısın evlat :asd22:
Zidane da dengeli bir takım olacağız dedi direk aklıma Hamza geldi
Dengesine

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Liverpool and Everton are both interested in signing full-back Yarouba Cissako, report French newspaper L’Equipe.

Cissako plays for AS Monaco and spent last season on loan with Belgian side Zulte-Waregem.
The report claims the Merseyside clubs face competition from German giants Borussia Dortmund, who are also monitoring the 20-year-old.
Cissako plays at right-back, and provided seven assists in 25 games while on loan in Belgium last season.
He is a French youth international but also eligible to play senior international football for Senegal, and said by L’Equipe to be in talks with Monaco about extending his current contract which expires in 2016 with Liverpool, Everton and Borussia Dortmund keeping an eye on developments.

Cissako is a player that would fit Liverpool’s transfer policy and would give them another option at right-back, but can they beat Everton to his signature?

Son düzenleme:
O değil de Dursun ne transfer yaptı be; 17'de 17 çok yakın. :asd22:

kardeşim artık kabul etmeniz gerekirki Galatasaray batmışdır,şu an idare etse bile batması kesindir keza klüp tamamen işbilmez,antika insanların elinde. bunların kimisi moruk kimisi hortumcu kimiside beceriksizdir ,bu yapılanma ancak hamzayı bulur bir diğer antika denizliyi bulur ve iş uzar gider, donk denen adama verilen paraya ve bu adamın özelliklerine bakınca ey taraftar siz transfer edilsin diye dua etmeyin ,sizin asıl yapmanız gereken transfer yapılmasın diye olmalıdır keza her transfer batağın dahada büyümesi demekdir.

Evinizde çocuklar televizyonun karşısında dizilmiş oturuyorlar. Karşınızda maçlara çıkan takımların kadrosunda Eto'o'lar Gomez'ler; birbirleriyle şakalaşıyorlar.
O çocuk aklından geçiriyor benim de bir orta saham olsa benim de bir forvetim olsa diyor, yönetim bize niye almıyorsun bizde niye yok diyor.

https://www.youtube.com/watch?v=FIfH_L6jYWQ

ooh sonunda Denizli onay vermis

Mayke stil olarak Telles'e çok benziyor ama Telles'ten bir iki tık daha iyi diyebilirim. Gelecek sezon bekler Telles + Mayke olsa önlerinde de Bruma + Campbell falan olsa manyak olurdu.

Remy+Wiel(Meunier) gelsin başka birşey istemiyorum. :dispirited:

Galatasaray taraftarının Twitter çalışmaları ne oldu:confused:

Remy,Wiel,Carrillo istiyoruz twit çalışmaları yapsalar bari...

Großkreutz ilk 11 de baslamis bugün Antalyaspora karsi.

Iyi dövmüslerdir umarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt