Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin bir kere yeteneksizin önde gideni Mustafa. Daha ilk geldigi gün yönetime agir hakaretler ettim, nasil böyle capsiz biri alinir diye.

Bruma'nin olayi ise tamamen sanssizlik. Bak oyun zekasi vasat, katiliyorum. Ama fena yetenekli. Ama yabanci sinirlamasi ve sakatliklar izin vermedi kendisine.

Bir kac dönemdir diyorum, bizim acilen top tasiyan kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var. Bak Poldi bile fark yaratti. Ama halbu ki kendisi dribbling yapabilecek bir oyuncu degil aslinda.
takım diziliminde bence bir kanat; oyun zekası yüksek, skorer bir oyuncu olmalı; diğer kanat da dribbling yapan,çalım atan ve topu hemen ileriye taşıyabilen bir futbolcu olmalı.
Bizde ilki var(podolski), ikincisi yok.sağ kanada bu tipde bir futbolcu mutlaka alınmalı.

Son düzenleme:
Ben ligtv'yi iptal edip elimi kolumu cektim galatasaraydan. Herkes aynisini yapsa yonetime en agir mesaji yollamis oluruz.
Ben senelerce statta maç kaçırmayan adamdım yahu ne zamanki Aysal yönetimi dağıttı belimiz doğrulmaz dedim uzaklaştım hala da uzağım geçen yılki şampiyonluk da mucizevi idi biraz diğer takımlar kötü idi malum. Bir de zaten şikeden sonra para harcamamak lazım bu endüstriye değmez.

Yahu Soner kendine yazik ediyorsun. Orda ki muhabbete bak, neden yazdigima bak. Yoksa diger mesajda niye gelsin de ne diyeceginiz umrumda degil diyelim ki?

Yalan dememim sebebi basit. Bunu sen ve ben cok iyi biliyoruz. Cünkü Sneijder konusunda gelmez diyerek totem yaptigimi bir sen, bir Serdar Cengiz, Alper Altun birde Onur Sahan biliyordu.

Özel'den sürekli bu konu hakkinda yazisiyorduk.

Kisacasi, yalan söylüyorsun ama olsun, birsey ispatlamaya gerek yok. Herkesin mesajlari mevcut zaten, ilgilenen bulabilir.

Aradığımız oyuncu değil demişin mesajını buldum işte ne diyeceksin ? https://www.gscimbom.com/forum/f143...eti-arsiv-2-a-72071/index200.html#post4469758

artik adminlerde duyum veriyor

oleeeeeeeey

Aradığımız oyuncu değil demişin mesajını buldum işte ne diyeceksin ? https://www.gscimbom.com/forum/f143...eti-arsiv-2-a-72071/index200.html#post4469758
Muhabbete bak orda. Ugur'un koydugu mesajda yoksa niye 'bana ne diyeceginiz umrumda degil, yeterki gelsin' diyim ki ozm Soner? Biraz mantik hatasi olmaz mi.

Orda totem mevzusu var, ama kimse totem yaptigima inanmadi. Ha kabul ediyorum, baslarda cidden gelmez diyordum, inan hic ihtimal vermiyordum. Ama haberler cogalinca totem#e vurdum ama artik üyeler hakli yere inanmadi.

Bak birde o mesaj sonrasi ne yazmisim Soner, sende biliyorsun olayi:
Kirma beni, söz lan, bundan sonra gelmez demiyorum, ama Amrabat varken ne gerek var demek istiyorum

Amrabat hakkinda düsündüklerimi biliyorsun degil mi? Hani Salman Arslan ile cok tartismistik gelmesin diye.

Sen yanlis anlamissin.

Yasin bir kere yeteneksizin önde gideni Mustafa. Daha ilk geldigi gün yönetime agir hakaretler ettim, nasil böyle capsiz biri alinir diye.

Bruma'nin olayi ise tamamen sanssizlik. Bak oyun zekasi vasat, katiliyorum. Ama fena yetenekli. Ama yabanci sinirlamasi ve sakatliklar izin vermedi kendisine.

Bir kac dönemdir diyorum, bizim acilen top tasiyan kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var. Bak Poldi bile fark yaratti. Ama halbu ki kendisi dribbling yapabilecek bir oyuncu degil aslinda.
Yasin yeteneksiz aynen.Brumanın sakatlıkta baya geri götürdü ama oyun görüşü çok değil 10 üzerinden 6 olsa inanılmaz bir oyuncu.

Dediğine katılıyorum ama biz topu ileri taşımakta çok zorlanıyoruz.Tabii birde forvet oyuncumuz yok.Mesela topu ilerde tutan bir forvet olsa kanatlarında performansı artar beklerinde,bizim maçlara bak pinpon maçı gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt