Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep aynı masa başı haberler sinir olmaya başladım dikkatlice okudum hepsinde yeni bir sağ bek ismi yazıyorlar ama son paragrafta rijininin olduğu anlaşıldığı yüksek ihtimal olduğu yazılıyor o zaman ne umut tacirliği yapıyorsun rijin çöpünü aldı de ya sol bekten sonra şimdi de saçma sağ bek Allah'ım sen bize sabır ver hani fener maçlarında izlemesem yorum yapmayacağım Maçları izlerken Ajax eskiden ne oyuncular çıkarırdı şimdiki sağ beklerine bak bile dedim gidip onu alıyorlar ne diyeyim dursun reisin vizyonu baş döndürür hay sizin genç aşınıza..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Madem 3-4 tane söyledik bir büyük balon daha; Gabriel Obertan. Tipide Zidane benzeyince o dönem baya krizde olan Fransız futbolunun umudu olmuştu ve yeni Zidane denmeye başlanmıştı.

Sir onu Ronaldo gidince United'a aldı ama Zidane'nin tırnağı bile olamadı. Türkiye'de de herhalde en büyük balon; Muhammed Demirci. 10 yaşında çocuğu Messi yaptılar ve şöhreti kaldıramadı.

CM oynayanlar için Maxim Tsigalko adeta bir idol olmuştu ama gerçekte oyundaki başarısının 1000'de 1'ini yapamadı.

Hala akıllanmamış bu süperzekalı yönetim..
Hala anı tas aynı hamam aynı man kafalılıkla devam ediyorlar..

Ulen elin oğlu tek tek iyi oyuncuları toplarken siz gidip saçma sapan adamlar aldınız takımın içine ettiniz..

Abuk subuk adam alacağınıza 2 tane adam gibi adam alın vereceğimiz paraya değsin.. yazın da 2 tane alsanız yeter artar..

En sonunda rüştü nün dayak yediği gibi taraftar gördüğü yerde dalacak size bu gidişle

Cenk Ergün: Donk ve van Rhijn transferlerini bitirdik. Transfer sezonun başlamasının ardından açıklayacağız.

yandık biz bittik beyler van rhijn kim ya

kaynak twitterdaki gs sayfaları

Van Rhjin kim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fenerbahce tek aksayan bölgesine transfer ararken Beşiktaş 1.bölgesine 2 transferle transferi bitirecekken bunların 11 puan altında olan Galatasaray'in sağ bek sol bol 2 ortasaha sağ kanat forvet yedek forvet ihtiyacı var.

Ve geriden gelip şampiyon hayalleri kuruyoruz.

Cenk Ergün: Grosskreutz ile konuştuk anlaştık 3 Ocakta takıma katılacak. Forvet konusunda ise çalışmalarımız sürüyor. (Galatasaray Dergisi)

buda var

Hala akıllanmamış bu süperzekalı yönetim..
Hala anı tas aynı hamam aynı man kafalılıkla devam ediyorlar..

Ulen elin oğlu tek tek iyi oyuncuları toplarken siz gidip saçma sapan adamlar aldınız takımın içine ettiniz..

Abuk subuk adam alacağınıza 2 tane adam gibi adam alın vereceğimiz paraya değsin.. yazın da 2 tane alsanız yeter artar..

En sonunda rüştü nün dayak yediği gibi taraftar gördüğü yerde dalacak size bu gidişle
transfere gerek yok 3 kupalı takımız

Neyse kevini ikna ettik diyor bu mal yerine kevin sağ bek oynar donk rijin vizyon transferleri

Sent from my iPhone using Tapatalk

Az muhterem çok g.. Veren sayın başkanım Dursun Özbek pazartesi bombaları patlatacaktır rahat olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt