Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes , Donk = kasamızdan çıkan para 3.5 olur...

Gross parasınla Donk bedavaya geldi diyebiliriz. Bizim çöpleri izleyeceğime Donk falan izlerim...

Mehmet Tokat abim tekrar geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşAllah...

Önemli olan ameliyatı atlatmaktı gerisi çorap söküğü gibi gelir...

Bence Londra'da remy değil Campbell için görüşüyorlar bana öyle geliyor,forvete de milik gelsin Mustafa hocanın dediği 25 Yaş altı profile uyan transferler olur

Yalnız bu linnesin orta açacağı adamlar burak,umut...

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkıldık resmen..

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Milik iyi midir renktaş?

Hiç izlemedim...

Yaşına göre baya üst düzey işler yapıyor,pivot santrafor özelliği de var iyi top tutup servis yapıyor asist istatistiği de iyi,geçen sene ajaxta kiralıktı 25e yakın gol attı opsiyonu kullanıp 2.5a aldılar..Eğer piyasada genç forvet alacaksak en iyilerden,tabii Remyi isteriz ama hocanın 25 yaş altı açıklamasını düşünerek yorumladım

Iskandinav topçu her zaman güçlüdür, çalışkandır,iş ahlakı vardır, satmak istediğinde her zamanda piyasası vardır. Afrikalı yada g.amerikalılar gibi
mental sorunları da pek yoktur. İnş. alırız

SM-J500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes için en az 2,5-3 milyon veririz gerçi işin parasında olan yoktur :)

598943_w2.jpg

Yalnız bu linnesin orta açacağı adamlar burak,umut...

işte gerçekten bu bir trajedi valla acıncak bir durum 2 tane karaktersiz futbol özürlü var

kanatlara robberyle ribbeni defansa marcelo lahm koysan nolacak ileride 2 tane öküz var

forumda bir yakını ameliyat olan bir üye vardı geçmiş olsun durumu iyidir inşallah...

Ne parasında olacam...

Tarık'a 5 m vermiş kulübüz...

Linnes'e 3.5 vermişim çok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt