Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-5 vereceksek daha iyilerini alabiliriz

1,5 a Edmilson vardı işte bizim akıllılar saolsun sadece izledik

Adam sakatmış [TABLE="class: items, width: 677"]
[TR="class: odd selected"]
[TD="class: zentriert bg_rot_20, bgcolor: #F1CDD1 !important, align: center"]15/16[/TD]
[TD="class: hauptlink bg_rot_20, bgcolor: #F1CDD1 !important"]çapraz bag yırtığı[/TD]
[TD="class: zentriert bg_rot_20, bgcolor: #F1CDD1 !important, align: center"]26 Eki 2015[/TD]
[TD="class: zentriert bg_rot_20, bgcolor: #F1CDD1 !important, align: center"]-[/TD]
[TD="class: rechts bg_rot_20, bgcolor: #F1CDD1 !important, align: right"]74 Tage

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ondan oynayamamış , oynarken 6 maç 2 gol 2 asist ama Nice'de en fazla Ben Arfa'ya 3.5 verirsin

Nice'den genç oyuncuya 4-5 verilir mi max 1.5

Trabzon Marin'i bırakmıyor

Linnes 1.5-2 arası bir bonservisle bir kaç gün sonra Antalya kampına katılıyor.

Birileri Remy ve Arfa demiş

Molde'nin Singh isimli sözleşmesi biten 25'lik ortasahasını istiyormuşuz (norveç basını)

Bir de Lawal serbest onun tartışmaları var.

Taha sana özet geçmek için burada konuyu takip etmiş sanki Burak

Benim anlamadığım bizim yalloşlar niye hiç maaşlarında indirime gitmiyorlar ya da bizim yönetim niye hiç bunu gündeme getirmiyor. Kulübün durumu kötü zaten Burak denen o it top falan oynamıyor bari yıllık ücretini 2.5 milyon $' a falan düşürse kabul etmiyorsa da gitsin. Keza Sabri, Hamit, Semih, Hakan, Selçuk, Umut yani bu adamlar afedersiniz ama bok gibi top oynayıp dünyanın parasını alıyorlar. Trabzon iyi yapmış Onur'a bizimkilerde akıl etse şunu boşa dünyanın parasını veriyoruz şu mallara.

Adam sakatmış [TABLE="class: items, width: 677"]
[TR="class: odd selected"]
[TD="class: zentriert bg_rot_20, align: center"]15/16[/TD]
[TD="class: hauptlink bg_rot_20"]çapraz bag yırtığı[/TD]
[TD="class: zentriert bg_rot_20, align: center"]26 Eki 2015[/TD]
[TD="class: zentriert bg_rot_20, align: center"]-[/TD]
[TD="class: rechts bg_rot_20, align: right"]74 Tage
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ondan oynayamamış , oynarken 6 maç 2 gol 2 asist ama Nice'de en fazla Ben Arfa'ya 3.5 verirsin

Nice'den genç oyuncuya 4-5 verilir mi max 1.5

Eminmisin transfermarkt değerine göre 4,5

bu Fener maçlarında biraz heyecanlı oynadı gibi , kaldırabilir mi buraları ama yetenek.
Yasina gore istatistikleri iyi, gecen sezon 32 macta 12 gol 2 assist. Bu sezon 11 macta 7 gol 1 assist. Kanat oyuncusu icin baya cok gol atiyor.

Yasina gore istatistikleri iyi, gecen sezon 32 macta 12 gol 2 assist. Bu sezon 11 macta 7 gol 1 assist. Kanat oyuncusu icin baya cok gol atiyor.

Valla Tannane şimdiden 14 maç 9 gol 3 asist yapmış ama beğenmiyor taraftar

Bence 11 için biraz risk olur Yasini kestirmez Mustafa hoca , alternatif kanat arasak uyardı ama.

Gerçekten uzun yıllar sonra tek yabancı Çıkma ihtimali var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam hele bir imza atilsin sonra bu toplara girersin :D

Artik imza atilana kadar hic bir seye inanmiyorum ve heyecanlanmamaya calisiyorum...

Haklısın ama Gökmen felan da açıkladı, gerçi Gökmen de kolpacı ama.. :)

Twitter'da da "KAP yarın 19:00 - 22:00 arası gelecek" diyorlar.

Linnes bugün ilk 11 de olurmu

CYI__1LUsAAK2kG.jpg

Valla Tannane şimdiden 14 maç 9 gol 3 asist yapmış ama beğenmiyor taraftar

Bence 11 için biraz risk olur Yasini kestirmez Mustafa hoca , alternatif kanat arasak uyardı ama.
Zaten bu tur oyuncular orta-uzun vadeli plan icin kullanilmali, oyle alip pat diye 11 e koyulmaz, cunku o hata olur. Maliyeti dusuk ise alinmasinda sakinca yok, rekabet onemli cunku takimda kaliteli ayaklar cok az. Hepsi de star olamayacagina gore boyle bir kac oyuncuyu almakta fayda var bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt