Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belli ********************* her 3mesajdN bitanesinde sen varsın zaten sonradan böyle olmuşum bütün millet öyle neyse bakarsan yap ********************* tüm trollerin ağzına iseyim gene yedik cezayı ama bu troll ilkelere ses cikmio

Çiğdem misin nesin akıllı ol insan gibi muhabbet et

Burda ki yorumları beğenmeyen çektirsin gitsin.

Galatasaray Futbol Takımı, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki kamp çalışmaları kapsamında ilk antrenmanını bu sabah gerçekleştirdi.
Regnum Carya Hotel & Spa Resort’a ait antrenman sahasında teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetimindeki idman, kampı takip eden medya mensuplarına açık olarak yapıldı.
Sabah antrenmanı, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı.
Antrenmanın daha sonraki bölümünde pas ve sonuçlandırmaya yönelik bir çalışma gerçekleştirildi.
Ana bölümde ise dar alanda baskıya dayalı beşe beş çift kale maç yapıldı.
Toplam 75 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamladı.
Antrenman sonunda teknik direktörümüz Mustafa Denizli, kampı takip eden medya mensuplarıyla toplu bir fotoğraf çektirdi.
Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Karşıyaka maçında ilk 11’de oynayan oyunculardan Cenk Gönen, takımla birlikte antrenmana katılırken diğer oyuncularımız sabah seansını serbest olarak geçirdi.
Wesley Sneijder ve Semih Kaya, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Burak Yılmaz ve Sabri Sarıoğlu, takımla birlikte ilk bölümdeki ısınma hareketlerine katıldıktan sonra kondisyoner ve sağlık ekibi kontrolünde dayanıklılık ve koşu çalışması yaptı.
Belek kampında bulunmayan oyunculardan Hamit Altıntop ve Lukas Podolski’nin planlanan şekilde tedavilerine devam edildi.
Galatasaray Futbol Takımı, Belek kampındaki kamp çalışmaları kapsamında günün ikinci çalışmasını bu akşam saat 17.30’da Regnum Carya Hotel & Spa Resort’a ait antrenman sahasında kampı takip eden medya mensuplarına açık olarak gerçekleştirecek.

Semih is back :&&&&

caner'ede cöp demistik, ülkenin en ii sol beki.

güray caner'in kopyası.

Ligde dogru dürüst bek olmadigi için iyi bek denmesin Caner'e. Hani Burak için diyorlar ya tükriye'nin en iyi yerli forveti diye. Dogru dürüst forvet mi var. abdurrahman çelebi misali.:DD

Ha Caner'de topçu görüntüsü vardi zaten. Ben çöp demedim hiç. Güray Caner'in yanindan geçemez.

umut'u bu devre arasi göndermeyip hala bu kulüpten para kazanmasina vesile olanlarin 1000 kere ABV

yeter artik daha kac tane 100% gol kacirmasi gerekyior?!

kulübün imajini bile zedeliyor kacirdigi goller. dün kacirdigi gol tüm dünyada bütün spor sayfalarinda paylasiliyor.

Bakambu yine iki tane gol atmis Villareal da

büyük topcu

Bakambu'yu alalım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pardon ya senin seviyene gelemedi kimse :D

birader cidden söylüyorum her mesajda sen post mu kasıyorsun işsiz misin nesin bilmiyorum abartı ya herşeye bir cevabın var biraz yaşının adamı ol olgun ol ya gitmişsin duyumcu hesabı açmışsın dalgasına millette ne bilsin sövüyor işte sana sende eğleniyorsun ne diyeyim

kavga etmeyelim ltfn

https://www.ligtv.com.tr/lig/spor-*.../34/caykur-rizespor-1-1-galatasaray-mac-ozeti

3:20

Bu sene forum da geyik çok döndü ama takım bunu fazlasıyla hakediyor başkanından forvetine kadar herkes leş... Önceleri bende kızıyordudum ama millet ne yazsa haklı akşam kvoyke yarın el kebir yada mevlüt gelse kimse şaşıracak pozisyonda değil malesef..

birader cidden söylüyorum her mesajda sen post mu kasıyorsun işsiz misin nesin bilmiyorum abartı ya herşeye bir cevabın var biraz yaşının adamı ol olgun ol ya gitmişsin duyumcu hesabı açmışsın dalgasına millette ne bilsin sövüyor işte sana sende eğleniyorsun ne diyeyim

O savunduğun Semih Çiğdem cezalı forumunda bile milletin arkasından kelime yapıyor

İki yüzlü olmaktan iyidir

Sana mı kaldı benim nasıl davranacağım.Ben senin insanı yapına birşey diyor muyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt