Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıl kuyruk lar damiao yu beğenmiyor
Biri söylesin şunlara bu takımın santforlari umutla burak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu Rıdvan fenerli falan ama bizim takımlılardan daha mantıklı demiş ki Gs öyle caroleler alırsa yarışta falan olamaz doğru yani şu an adı geçen genç transferler de aynı bu Tür adamlar umarım bu Denizli saçma sapan bebeler aldırmaz ya zaten bir sene sonra sen yoksun bari zarar vermeden git

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denizli de Hamza dan farklı çıkmadı. Takasta istenen oyuncuyu kadro da tuttu.
+ Burak da kesinlikle kalmalı dedi.

Ve forvet alacaz. Forvet alırsak ve ilk 11 oynarsa hiç bir boka yaramayan Umut -Burak ikilisine toplam 5 milyon euro para odeyecez.
Gerçi 3 milyon euro alan Burak'in asla yedek kalacağını sanmıyorum. Alınacak forvette HAMZANİN deyimiyle "bu 2 golcuye iyi bir alternatif olacak" biri alınır.

Burak bu takımda olduğu surece gün yüzü gormeyiz biz.

Yollasinlar Buraki gelen parayı Luiz Adrianoya yatiralim + Kweuke yı alalim golcü sıkıntısını kökten halledelim ya bu kadar zor olmamali.

Bu Damiao'yu sakatlıktan, istikrarsızlıktan veto etme muhabbeti gerçekse gülünür sadece. Zannedersin adamlar inanılmaz ince eleyip sık dokuyorlar. Öyle acayip adamlar alacaklar ki Damiao'yu muhteşem kadromuza layık görmemişler. O transfer listesinin bir tarafında Mevlüt yoksa ben hiçbir şey bilmiyorum.

Benim fazla beklentim yok şahsen. Ergen transferi yapılmasın (yapılacaksa da 1 tane kanat olabilir), alınacak oyuncular tecrübeli olsun (mümkünse büyük lig tecrübesi) ve Allah için bu sefer Uefa'ya zamanında bildirilsin.

Sebastien Haller'i Koeman Southampton'a istiyor.Haller için en doğru tercih olur sallar eplyi.

Sene sonu sözleşmesi bitecek adama 2,5 m euro :)

sorun Donk'a verilen para değil.Neden Donk'u alıyoruz ki biz ?

Pato'nun serbest kalma bedeli yok muydu. 10 Olması lazım.

Gerçi bu yönetim almaz.

Küfredecem şimdi.Allahım sabır ver 2.5 ne ya....

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk´a 2.5 milyon vermek soygundur. Sözlesmesi sezon sonu bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt